Mergi la conţinutul principal

Deţinuţii au participat la activităţile dedicate Zilei Eroilor

în cursul zilei de joi, 9 persoane private de libertate de la Penitenciarul Brăila, au mers la cimitirul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, pentru a depune flori în semn de recunoştinţă

 

În data de 17 mai, începând cu orele 17.00, alături de oficialităţi şi cetăţeni din municipiul Brăila, un număr de 9 deţinuţi din Penitenciarul Brăila au participat la procesiunea religioasă dedicată Zilei Eroilor Neamului Românesc. Acţiunea a avut loc la cimitirul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, unde deţinuţii au depus câte o floare în semn de recunoştinţă veşnică pentru sângele vărsat de soldaţii români din toate timpurile, pentru apărarea ţării. “Ziua Eroilor este o sărbătoare naţională a poporului român, marcată în memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului. Astfel, detinutii au avut ocazia de a  asista pe viu la o adevarată lecţie de istorie prin parada militară şi intonarea imnului eroilor de către fanfara militară a oraşului Brăila, slujba religioasă de pomenire a eroilor neamului românesc, cuvântările şi alocuţiunile susţinute de către oficialităţi, precum şi de depunerea de coroane de flori de către reprezentanţii instituţiilor brăilene. Implicarea detinutilor în acest tip de activităţi vizează dezvoltarea cunoştinţelor moral-religioase ale persoanelor private de libertate”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii Penitenciarului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro