Mergi la conţinutul principal

Deţinuţii, în pelerinaj la Mănăstirea Măxineni

în ziua de 25 septembrie, şapte deţinuţi de la Penitenciarul Brăila au participat la manifestarea prilejuită de sfinţirea bisericii voievodale vechi

 

Mai mulţi deţinuţi din Penitenciarul Brăila au participat la evenimentele de natură religioasă de la Mănăstirea Măxineni. În data de 25 septembrie, Sectorul Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Brăila, a organizat o vizită în comunitate, la lăcaşul de cult, vizită prilejuită de sfinţirea bisericii voievodale vechi, slujbă oficiată de Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. La acest eveniment au participat 7 deţinuţi, care manifestă interes faţă de activităţile moral religioase desfăşurate la nivelul penitenciarului. “Interesul manifestat de persoanele private de libertate în ceea ce priveşte viaţa bisericească monahală din Câmpia Bărăganului şi mai ales sfinţirea unui lăcaş bisericesc este rezultatul implicării şi activităţii moral religioase, desfăşurată  de preotul voluntar la nivelul Penitenciarului Brăila - Bogdan  Dănuţ, reuşind astfel conştientizarea acestora că Dumnezeu le este alături, iertându-le  păcatele, reprezentând totodată un rol important în reintegrarea socială de după momentul liberării din penitenciar”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro