Mergi la conţinutul principal

UP DATE: Incendiu în cartierul Pisc. Au ars de vii doi câini care erau legaţi în lanţ, precum şi patru iepuri închişi într-o cuşcă

UP DATE: Incendiu în cartierul Pisc. Au ars de vii doi câini care erau legaţi în lanţ, precum şi patru iepuri închişi într-o cuşcă


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Dunărea" Brăila, lt.-col. Ştefan Stoian, în jurul orei 14:00, Detaşamentul I de Intervenţii Pompieri a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Gh. M. Murgoci nr. 4, cartier Pisc.
Prioritar pentru pompierii brăileni a fost salvarea eventualelor victime şi limitarea incendiului, pentru ca acesta să nu se extindă şi la alte gospodării.
„Intervenţia pompierilor s-a încheiat în jurul orelor 15:35 - 15:45, la acţiune participând patru maşini de intervenţie cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Nu au fost victime omeneşti. În incendiu au ars o bucătărie de 8 mp, precum şi un grajd (adăpost de animale). Cauza probabilă a incendiului a constituit-o un scurt-circuit la instalaţia electrică", ne-a declarat lt.-col. Ştefan Stoian.
Din păcate, în incendiul de pe strada Murgoci au ars de vii doi câini care erau legaţi în lanţ, precum şi patru iepuri închişi într-o cuşcă, animalele aflându-se în vecinătatea grajdului făcut scrum.

 

Incendiu în cartierul Pisc

 

Astăzi, în jurul orei 14.00, a izbucnit un puternic incendiu la o gospodărie din cartierul Pisc. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dunărea" Brăila, lt.- col. Ştefan Stoian, la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de pompieri dotate cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD.
Incendiul izbucnit la orele prânzului pe strada Gh. M. Murgoci nr. 4 a afectat mai multe anexe gospodăreşti şi un grajd, pompierii depunând eforturi susţinute pentru localizarea şi stingerea lui.
Nu s-au înregistrat victime omeneşti, în schimb un tânăr care se întorsese de la serviciu a inhalat fum, fără a suferi arsuri, iar în prezent se află în afara oricărui pericol. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 15.45.
Vom reveni cu amănunte.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro