Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat bir cu fugitii, dupa ce-a pagubit CFR-ul

Titel Dumitru, 31 de ani, autorul unui furt petrecut in decembrie anul trecut, este in prezent cautat de politie, dupa ce a disparut de la domiciliu. Trimis in judecata de procurorul Mihaela Marinescu, de la Parchetul Local, Dumitru - care este si recidivist -, va fi judecat, totusi, in contumacie, paguba pricinuita de el fiind de citeva milioane de lei vechi.
Prima descindere a recidivistului a fost cea din seara zilei de 11 decembrie 2004. Beat mort, Titel Dumitru a escaladat gardul unui imobil apartinind CFR-ului, situat linga Gara, pentru ca vazuse mai multe haine puse la uscat, numai bune de furat. El a insfacat o geaca de fis, un pantalon de trening si niste sosete, apoi a intrat intr-o magazie, de unde a sustras mai multe chei fixe si inelare, doua prelungitoare, un fierastrau, un patent si o surubelnita. Hotul s-a imbracat apoi cu hainele, iar sculele le-a vindut in Piata de Rusi, cu 100.000 de lei.
In seara urmatoare, Titel Dumitru s-a dus, din nou, la furat. A sarit gardul, dar a fost retinut de catre proprietar, Ionel Cocos, care este si angajat la CFR. Nu mica i-a fost mirarea pagubasului, cind l-a vazut pe infractor imbracat cu geaca pe care i-o furase cu o zi inainte. Imediat, a fost sesizata politia. Scapat ca prin urechile acului de arest preventiv, autorul furtului a dat bir cu fugitii, oamenii legii cautindu-l si astazi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii