Mergi la conţinutul principal

DAS si fundatiile brailene vin in sprijinul virstnicilor coplesiti de canicula

Directia de Asistenta Sociala (DAS) si organizatiile neguvernamentale brailene au venit in ajutorul persoanelor de virsta a treia afectate de canicula. Astfel, o echipa de trei asistenti sociali a distribuit in aceste zile apa minerala si alimente gratuit centenarilor braileni si a organizat grupe operative de interventie care pot sprijini persoanele coplesite de caldura. Cei care au probleme si nu se pot deplasa pentru a-si cumpara apa minerala pot suna la numarul de telefon 629322 pina la ora 20.00. Fundatia "Pro Homini" a luat masuri speciale de protectie pentru asistatele cu venituri precare care obisnuiau sa ia masa pe str. Caraiman nr. 4. Astfel, membrele fundatiei au oferit alimentele si apa minerala la domiciliul pensionarelor, astfel incit acestea sa nu mai fie nevoite sa infrunte caldura ucigatoare. Masura se va mentine pe tot parcursul perioadei caniculare. Membrele fundatiei deruleaza actiunile caritabile de 10 ani pe baza de voluntariat.
Asociatia Nationala Mutuala Romania Franta (ANMRF) "Louis Pasteur", prin Centrul Social Comunitar acreditat ca furnizor de servicii sociale, pune la dispozitia comunitatii brailene in aceasta vara, sediul sau dotat cu instalatie de climatizare si apa curenta, cu o capacitate maxima de a gazdui simultan 20 de persoane care vor sa se fereasca de efectele caniculei. Sediul centrului se afla pe strada Imparatul Traian nr. 7. Membrii clubului Voltin din cadrul ANMRF "Louis Pasteur" vor acorda suport si insotire brailenilor aflati in nevoie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu