Mergi la conţinutul principal

Daruri de la Moş Crăciun pentru fotbaliştii de la Luceafărul Brăila

• în acest an, Moşul a fost însoţit de o Crăciuniţă • la evemimentul festiv care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau” au participat peste 130 de copii

 

Şi la acest final de an, conform tradiţiei, clubul de fotbal Luceafărul Brăila a organizat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau” un eveniment festiv pentru micuţii fotbalişti, unul la mijlocul căruia, în sală, a apărut cu daruri Moş Crăciun, însoţit de această dată de o Crăciuniţă.

Însă înainte de apariţia Moşului, preşedintele clubului, Laurenţiu Calu, le-a multumit celor peste 130 de copii prezenţi pentru modul în care s-au pregătit în acest an şi le-a urat să ajungă la echipe mari din ţară, aşa cum au ajuns până acum vârfurile clubului, exemplul cel mai elocvent fiind Florinel Coman care a evoluat la Viitorul Constanţa, iar acum este titular la FCSB. Nu au fost uitaţi nici ceilalţi jucători care au făcut saltul spre fotbalul mare în frunte cu Dan Panait care acum evoluează de asemenea în prima ligă la Concordia Chiajna.

Micuţii fotbalişti au promis că vor fi cuminţi şi că se vor antrena cu seriozitate şi anul următor, apoi împreună cu părinţii au urmărit un frumos spectacol muzical al cărui protagonişti au fost Ramona Dudu şi Eduard Gheorghe, Edy şi MC Dance.

Însă momentul cel mai aşteptat de cei prezenţi în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”a fost apariţia lui Moş Crăciun şi a Crăciuniţei sale.

Antrenorii clubului, Nicuşor Baldovin, Marius Coman, Bogdan Dumitru, George Bălan şi Mihai Corbu, antrenorul cu portarii, mai puţin Alexandru Naghi, absent din motive obiective, i-au ajutat pe Moş Crăciun şi pe Crăciuniţă să împartă darurile. 

Peste 130 de copii, începând cu grupele cele mai mici, 2011-2012, au primit cadourile apoi au imortalizat momentul prin mai multe fotografii alături de colegii de grupă, de preşedintele clubului, Laurenţiu Calu, de antrenorii lor şi nu în ultimul rând de Moş Crăciun şi frumoasa Crăciuniţă.

“Mă bucur să văd că familia noastră, cea a clubului Luceafărul Brăila, este mai numeroasă de la an la an. Ca de obicei ,clubul nostru este vizitat la final de an de Moş Crăciun care le aduce daruri copiilor noştri  pentru că s-au pregătit cu seriozitate şi au avut rezultate sportive bune, dar în primul rând pentru faptul că au fost cuminţi. Clubul nostru are modele de urmat, mă refer în primul rând la Florinel Coman dar şi la ceilalţi copiii care evoluează acum la echipe din Liga a II-a şI a III-a. Noi vă asigurăm şansa de a evolua şi voi la cluburi mari din România, cu care avem parteneriate de colaborare, însă saltul spre fotbalul mare numai de voi depinde”, a declarat cu acest prilej Laurenţiu Calu, preşedintele clubului Luceafărul Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro