Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Danut Mihai candideaza la Primaria municipiului

Organizatia municipala a PRM si-a desemnat oficial candidatul la Primaria Brailei, in persoana consilierului municipal Danut Mihai. Conducerea PRM a avut de ales intre trei candidati, respectiv
Danut Mihai, om de afaceri si consilier, Radu Albinel, vicepresedinte al organizatiei si Cornel Antohi, profesor de religie si presedinte al organizatiei de tineret a PRM. Probabil ca departajarea n-a fost deloc grea, in conditiile in care unul dintre criteriile luate in calcul a fost posibilitatea candidatului de a-si sustine din forte proprii campania electorala. Alte criterii, dupa cum ne-a informat presedintele George Moisescu, s-au referit la activitatea desfasurata in partid, studiile superioare, cunoasterea unei limbi straine si veleitatile de bun gospodar.
In ceea ce-l priveste, Mihai a explicat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va veni in circa doua saptamini cu un program politic, pe domenii, care sa poata fi urmarit punct cu punct, daca va fi ales. Mihai, care se afla la a doua incercare de a accede la fotoliul de primar, a mai spus ca doreste ca de aceasta data sa abordeze cu totul altfel campania electorala, una dintre solutii fiind aceea de a-si deschide un blog, "care se poarta acum, fiind la moda", astfel incit sa poata comunica cu cit mai multi braileni: "Mi-am regindit intreaga activitate si cred ca pina dupa campania electorala, deplasarile mele catre Bucuresti si catre alte zone unde am interese financiare, in tara, vor inceta. Voi incerca sa fiu cit mai activ, considerind ca piata de net din Braila este destul de activa, astfel incit sa intru in contact si cu persoanele care au gasit in aceasta modalitate de exprimare un refugiu si care, sint convins, nu sint tentate foarte mult sa se prezinte la vot. Sper sa conving macar o parte dintre ele si asta va fi principalul meu mesaj: indiferent cu cine vor vota, sa mearga la vot".
Candidatul PRM a precizat ca nu-si va aduce, ca data trecuta, un consilier de imagine de la Bucuresti, dat fiind ca solutia respectiva s-a dovedit una nefericita: "Aceea a fost o solutie de criza, dupa cum va aduceti aminte, am fost cu totul si cu totul nepregatit cind am fost lansat in aceasta cursa pentru Primaria municipiului si atunci am gasit aceasta solutie. A fost o varianta nu tocmai fericita, pompieristica si sint convins ca am mult mai multe de transmis brailenilor prin fortele proprii, fara sa facem implanturi care s-au demonstrat de cele mai multe ori nefericite".
Consilierul a estimat ca totalul cheltuielilor prilejuite de campania sa la Primarie se va ridica la 100-150 de mii de euro, iar o parte din bani ii va obtine de la sponsori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii