Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Danut Coman a jucat fotbal impotriva copiilor de la scoala la care a invatat

Portarul echipei Rapid, Danut Coman, a jucat fotbal, vineri, impotriva copiilor de la Scoala 2 "Vintila Bratianu", din Stefanesti Arges, intr-un meci demonstrativ ce a incheiat cupa ce poarta numele internationalului roman, ajunsa la a doua editie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentat in data de 25 noiembrie, cind a suferit o distensie la nivelul umarului drept din cauza careia a ratat ultimele meciuri din 2007 ale Rapidului, Danut Coman a jucat in cimp si a marcat trei goluri. El i-a avut coechipieri pe Ionut Bosneag si Marius Radu, de la FC Arges, Cristi Bratu, de la Dacia Mioveni, si pe colegii sai de la Rapid, Cristian Sapunaru si Ionut Stancu. Alaturi de Coman au evoluat si fosti colegi ai sai din perioada junioratului, iar mijlocasul rapidist Emil Dica a fost antrenor, el neputind evolua din cauza unei accidentari suferite in meciul cu Gloria Bistrita.
De la adversari, cel mai spectaculos jucator a fost un baiat poreclit "Jumara", putin mai inalt de un metru. De multe ori rapidistul Cristian Sapunaru s-a lasat driblat pentru ca baiatul sa poata inscrie.
Publicul de la Cupa "Danut Coman", organizata si finantata de portarul rapidist, a fost format din elevii scolii din Stefanesti Arges, care au scandat in favoarea echipei Rapid si care l-au aclamat pe Coman. La final, acestia au primit fotografii si autografe ale jucatorilor rapidisti.
Antrenorul de ocazie Emil Dica a fost intrebat de copii de ce nu semneaza prelungirea contractului cu Rapid. "Eu mai am contract cu Rapidul inca un an si jumatate si imi voi duce intelegerea la bun sfirsit. Apoi vom vedea ce va mai fi", le-a explicat Emil Dica.
Cupa "Danut Coman" a cuprins trei meciuri, la trei categorii de virsta. Echipele cistigatoare au primit din partea lui Coman cupe, mingi, echipament si materiale promotionale ale FC Rapid.
La competitie au asistat si parintii lui Danut Coman, dar si fostul sau antrenor de la FC Arges, Vasile Stan. "Nea Sile este ca si taticul meu. Atunci cind mi-a fost greu si eram accidentat, doar el a mai crezut in mine, m-a incurajat si apoi m-a pregatit ca nimeni altul", a spus Coman.
La inceputul meciului, Danut Coman i-a dat portofelul mamei lui, reactia unui spectator fiind: "Uite, Dani are portofelul gras ca purcelul".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii