Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Danscan Steel" Danemarca a cumparat prin interpusi caiet de sarcini pentru privatizarea "Laminorul"

Un singur potential ofertant a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea SC "Laminorul" SA Braila. Surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) au confirmat faptul ca SC "Donau Commodities" SRL este singura firma care a cumparat, pina la acest moment, caietul de sarcini. Important de subliniat este faptul ca "Donau Commodities" are legatura directa cu firma daneza "Danscan Steel", care a incercat, fara succes pina acum, sa cumpere pachetul majoritar de actiuni la unitatea braileana. Practic, conform informatiilor comunicate de catre Oficiul National al Registrului Comertului, SC "Donau Commodities" SRL Bucuresti a fost infiintata in cursul anului trecut si il are ca administrator pe cetateanul rus Fedorenko Maxim, reprezentantul in Romania al firmei "Danscan Steel". Firma bucuresteana are un singur asociat persoana juridica: "Donau Commodities" GMBH.
Reamintim ca, la finele lunii trecute, pentru a sasea oara intr-un interval de 12 luni, AVAS a scos la privatizare societatea braileana "Laminorul" SA. Oferta vizeaza vinzarea, prin negociere pe baza de oferte finale imbunatatite si irevocabile, a pachetului majoritar de actiuni detinute de stat prin autoritate. Astfel, procentul de participare a AVAS la capitalul social al firmei brailene scos la vinzare este de 68,805 puncte, reprezentind circa 9,7 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,08 RON/actiune.
Data limita de depunere a ofertelor finale este 10 martie, ora 12.00, documentele de precalificare urmind a fi deschise in aceeasi zi la ora 13.00, In prezenta tuturor ofertantilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii