Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Ghita l-a invins prin KO pe Freddy Kemayo

Sportivul Daniel Ghita l-a invins prin KO in runda a doua pe francezul Freddy Kemayo, in cel mai important meci din cadrul celei de-a 29 gale Local Kombat, ce a avut loc, simbata seara, la Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In prima runda, Ghita a acuzat mai multe lovituri sub centura ale francezului, intr-una din situatii avind chiar nevoie de ingrijiri medicale. In cea de-a doua repriza Daniel Ghita a reusit sa puna capat meciului doborindu-si adversarul la podea cu un croseu de stinga in barbie, in urma caruia Kemayo s-a prabusit in ring si a avut nevoie de interventia medicilor.
"Este o victorie pe care o meritam. Astept sa intru in circuitul K1, sa prind un turneu la Los Angeles, Paris sau Osaka, dar trebuie sa astept ca promotorii sa ma promoveze ca sa ajung acolo. Eu ma pregatesc in continuare", a spus Ghita, la finalul luptei.
Intr-o alta lupta disputata la Arad, Ciprian Sora l-a invins prin KO tehnic in runda a doua, pe spaniolul Damian Garcia. "A fost o lupta grea, am avut un adversar puternic si foarte rezistent. A fost o lupta tactica pe care am pregatit-o dinainte", a declarat Sora.
Raul Catinas l-a invins la puncte pe neo-zeelandezul Paula Mataele, pe care a reusit sa-l domine in citeva rinduri, in ciuda unei diferente vizibile de gabarit. "A fost un adversar foarte greu, cu firma, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa cistig. Visul meu este sa cistig titlul in K1", a spus Catinas imediat dupa incheierea luptei.
Sportivul Sebastian Ciobanu s-a impus, la puncte, in fata bosniacului Dzenan Poturak, iar dupa meci a declarat ca spera sa ajunga in circuitul K1, alaturi de Catalin Morosanu. "Am avut un adversar foarte tare, cistigator in circuitul final de la Budapesta, insa Dumnezeu m-a ajutat. Vreau sa ajung si eu in circuitul K1, alaturi de prietenul meu Catalin Morosanu, care m-a pregatit pentru acest meci", a afirmat Ciobanu.
Ionut Atodiresei a avut nevoie de o runda suplimentara pentru a-l invinge, la puncte, pe Catalin Slave, debutant in circuitul Local Kombat. In cele trei reprize ale meciului, Slave a reusit sa-i dea o replica foarte buna mai experimentatului Atodiresei, iar arbitrii judecatori au decis ca este nevoie de o runda suplimentara pentru a stabili invingatorul. In cea de-a patra repriza, Atodiresei a reusit sa fructifice experienta acumulata in circuitul Local Kombat si a fost desemnat cistigator. "Am avut un adversar ambitios, pe masura mea si oricind ii voi acorda revansa ca sa-i demonstrez ca eu sint mai puternic. Vreau sa continui in circuit si sa ajung la cel putin 100 de lupte", a punctat Atodiresei.
In ultimul meci al galei, Adrian Buda l-a invins la puncte pe spaniolul Fermin Rodriguez, care l-a inlocuit pe compatriotul sau Rafael Del Toro, anuntat initial ca adversar al sportivului aradean.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii