Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Danciulescu: Andone nu va sta foarte mutl timp pe tusa

Capitanul echipei Dinamo, Ionel Danciulescu, a declarat, joi, la sala de judo de la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, unde a jucat o partida de fotbal tenis, ca antrenorul Ioan Andone, care si-a dat demisia de la Omonia Nicosia, nu va sta foarte mult timp pe tusa, fiind un tehnician valoros.
"Am auzit si eu ca si-a dat demisia nea Ando de la Omonia si pot spune ca imi pare rau pentru ca am lucrat foarte bine cu el toti acesti ani la Dinamo. Eu cred totusi ca nu va sta foarte mult timp pe tusa pentru ca este un antrenor valoros", a spus Danciulescu despre fostul tehnician dinamovist.
Intrebat despre posibilitatea achizitionarii unui atacant valoros de catre Dinamo, asa cum declarase tehnicianul Mircea Rednic, Danciulescu a spus ca nu se teme de concurenta."Cu cit mai multi, cu atit mai bine pentru Dinamo. Care e problema daca vine un atacant? Nu-i nici un fel de problema, eu stiu ce pot si nu imi fac griji. sint bine pregatit, am jucat foare bine in acest tur de campionat, pe mai multe posturi. Poate ne reprofilam, vedem noi ce vom face. Acum se fac tot felul de speculatii cu privire la venirile si plecarile de jucatori, dar vom vedea ce se va intimpla atunci cind se vor clarifica lucrurile", a aspus capitanul "ciinilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii