Mergi la conţinutul principal

Dana Ionela Covalschi, din nou pe podium

* vicepreședinta clubului Hobby Auto Sport Brăila a avut o prestație foarte bună la etapa a 3-a a Campionatului Național de Super Slalom  2022 * Covalschi este acum pe locul al doilea în clasamentul general, la clasa 5

 

De curând, în apropiere de Pitești, a avut loc etapa a 3-a a Campionatului Național de Super Slalom  2022, competiție organizată de GT Auto Club București și Federația Română de Automobilism Sportiv. La această etapă, reprezentanta clubului brăilean Hobby Auto Sport Brăila, Dana Ionela Covalschi, a avut o prestație foarte bună. La bordul unui Audi S4 cu motor de 1,8 turbo, Covalschi a participat la clasa 5 alături de cele mai tari mașini, a reușit o clasare frumoasa, iar în clasamentul feminin a urcat o treaptă, ocupând poziția a doua.

“Comunicatele noastre au de acum, în mod repetat, același ton.

O participare a vicepreședintei clubului Hobby Auto Sport Brăila  încheiată pe podium. Da, Dana Ionela Covalschi a avut o prestație foarte bună în lupta cu cele mai puternice mașini de la clasa 5 și a acumulat puncte prețioase în clasamentul general provizoriu. Ea este acum pe locul al 2-lea. Modestă, atentă și calculată, fără a se  exterioriza mult, fără a fi în centrul  atenției, își “face treaba” și se  dedică pasiunii, având un calm de performer. Așadar, o prezență  constantă pe podium la majoritatea etapelor la care participă, având deja în plan un nou raft pentru colecția de cupe adunate”, ne-a declarat Valentin Nemțanu, președintele clubului  Hobby Auto Sport Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro