Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Petrescu, aclamat pe Stamford Bridge, la Chelsea - Newcastle

Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, fost jucator la Chelsea Londra, a fost aclamat, miercuri, de fanii londonezi in pauza meciului pe care elevii lui Jose Mourinho au disputat-o in Premier League, cu Newcastle United, scor 1-0.
"Fostul erou" al lui Chelsea, asa cum il numesc ziaristii de la "The Thimes" pe Dand Petrescu, a fost invitat sa comenteze meciul pentru canalul de televiziune al suporterilor, Chelsea TV.
In pauza partidei cistigate de formatia antrenata de Mourinho cu scorul de 1-0, prin golul lui Didier Drogba, din minutul 74, Petrescu a facut un tur al terenului, in timp ce spectatorii il aclamau si cintau imnul "Bring him on".
In tribunele stadionului Stamford Bridge, au mai fost prezenti presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, fostul presedinte dinamovist Giovanni Becali si deputatul Cozmin Gusa, aflati in Anglia pentru a urmari meciul pe care Dinamo il va disputa astazi, la Londra, cu Tottenham Hotspur, in cadrul grupei B a Cupei UEFA.
"Am fost invitati de Dan Petrescu sa vedem meciul Chelsea - Tottenham. A fost extrem de emotionant sa vezi cum un fost fotbalist roman e aclamat la scena deschisa de un intreg stadion. Fanii lui Chelsea cintau imnul si ii strigau numele, in timp ce Dan Petrescu le raspundea prin gestul pe care il facea dupa ce dadea goluri in Anglia, punindu-si degetul aratator la gura, in semn de liniste. Cu Ilie Nastase recunoscut in tribune de fanii lui Chelsea si cu Dan Petrescu aclamat de un intreg stadion, pot spune ca nici nu mai conteaza ce scriau ziarele londoneze in urma cu citeva saptamini, cind numeau Romania o tara de tuberculosi", a povestit, pentru MEDIAFAX, Cozmin Gusa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii