Mergi la conţinutul principal

Dan Barna, la Brăila pentru a promova alternativa USR-PLUS

• preşedintele USR, Dan Barna, a vizitat oraşul Brăila pentru a sprijini Alianţa USR-PLUS Brăila şi a promova candidaţii partidului la Alegerile Locale din 27 septembrie • acesta a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre faptul că oamenii propuşi de USR-PLUS nu au mai făcut politică, sunt oneşti şi cel mai important, competenţi

 

Liderul USR de la nivel naţional, Dan Barna, a venit ieri la Brăila pentru a-şi arăta sprijinul faţă de organizaţia judeţeană a partidului, dar şi pentru a promova candidaţii Alianţei USR-PLUS la Alegerile Locale din 27 septembrie. Barna a ţinut să laude oamenii cu care USR-PLUS s-a înscris în cursa electorală şi a invitat brăilenii să pună ştampila pe Alianţă, precizând că reprezintă singura alternativă valabilă la cele două partide mari: PSD şi PNL.

“Mai sunt doar câteva zile până pe 27 septembrie, când sunt alegerile locale. Mai sunt doar câteva zile până când USR-PLUS va aduce în consiliile locale din comune, oraşe şi municipii, oameni oneşti şi competenţi. Oameni care aduc aceste valori atât de necesare în administraţia locală. Pentru că USR-PLUS s-a format din oameni care pur şi simplu au înţeles că nu mai putem sta deoparte. Este nevoie de un suflu nou în administraţia locală. De onestitate, de competenţă, de acea energie cu care putem să facem într-adevăr un pas mai departe în dorinţa de a avea o ţară ca afară, oraşe ca afară. De a avea, nu-i aşa, o Brăila care renaşte. Pentru că în mod particular aici, în Brăila, faţă de multe alte oraşe din ţară aveţi o istorie fabuloasă şi spectaculoasă. Este istoria unui oraş care a contat foarte mult în vremuri apuse în România şi e momentul după 31 de ani de la Revoluţie ca acest oraş să intre din nou într-o zodie norocoasă de dezvoltare şi de funcţionare ca oraş european. Sunt aici, evident, în următoarele ore pentru a-i susţine pe candidaţii noştri. La Consiliul Judeţean, Cătălin Stancu, de asemenea Mihai Isvoranu, candidatul Alianţei USR-PLUS la Primăria Brăila. Oameni profesionişti, competenţi, în care avem toată încrederea şi oameni care garantează că valorile USR-PLUS de legătură cu cetăţenii, de promovare a acelor valori şi proiecte care contează cu adevărat pentru Brăila, vor intra pe agenda publică”, a declarat Barna.

Cei doi candidaţi, Cătălin Stancu şi Mihai Isvoranu şi-au prezentat pe scurt proiectele pentru judeţ, respectiv pentru municipiu. Barna a precizat că de la Brăila va pleca şi în alte oraşe pentru a promova candidaţii Alianţei USR-PLUS. Reprezentanţii USR-PLUS au ţinut să puncteze că li se adresează tuturor celor care sunt nemulţumiţi de modul în care funcţionează administraţia brăileană dar şi felul în care se prezintă oraşul şi judeţul Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro