Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea a plecat în cantonament cu două noutăţi în lot

Ieri, la ora 10.00, lotul echipei de fotbal Dacia Unirea a plecat la Câmpulung Moldovenesc, pentru un cantonament de zece zile. Pensiunea Vranis, la care vor fi cazaţi brăilenii, se află la ieşirea din Câmpulung, în localitatea Sadova, la câţiva kilometri de Pojorâta, acolo unde Dacia Unirea va susţine primul meci amical din acest an, cu Bucovina Pojorâta. Fotbaliştii au venit la Stadionul Municipal începând cu ora 9.00, iar printre cei care fac acest stagiu de pregătire sunt şi nou-veniţii Mario Enciu şi Bogdan Olaru. Au fost prezenţi şi conducătorii echipei, preşedintele Valentin Avramescu şi vicepreşedintele Vasile Popa. În acest cantonament au plecat 29 de fotbalişti, dintre care 8 sunt juniori din propria pepinieră.

"Antrenorii nu ştiau la ce juniori să renunţe şi atunci am vorbit cu finanţatorul nostru, Florin Cârligea, cel care întotdeauna ne-a ajutat în momentele dificile, iar acesta a spus că normal ar fi să meargă toţi cei 8 juniori care se pregătesc de obicei cu echipa mare. Sper ca aceştia să înţeleagă eforturile noastre şi să facă saltul valoric pe care îl aşteptăm de la ei. În continuare căutăm soluţii pentru înregimentarea a încă doi jucători dintre care unul să fie U19", a declarat cu acest prilej Valentin Avramescu.
În cantonamentul montan jucătorii Daciei Unirea vor efectua câte două antrenamente pe zi şi vor susţine şi două meciuri amicale, ambele probabil cu Bucovina Pojorâta.
"Urmează cea mai grea perioadă din viaţa unui fotbalist, de aceea am ales varianta de a pleca la munte, unde să avem condiţii de pregătire specifice acestei etape. Vom alterna antrenamentele, vom face şi trei şedinţe de pregătire, dar vom încerca să disputăm şi două amicale, pe 27 şi pe 30 ianuarie. Deocamdată este stabilit testul cu Bucovina Pojorâta, pentru al doilea vorbisem cu cei de la SC Bacău, dacă această formaţie va declina oferta noastră vom juca tot cu Pojorâta şi al doilea amical", a precizat Alin Pânzaru.

Lotul echipei Dacia Unirea pentru acest cantonament: portari - Mitrea, Olaru, Leu, jucători de câmp - Necoară, Ivan, Iosofache, Olenic, Petean, Onofraş, Frunză, Roşu, Niţă, Muscă, Enciu, G. Iordache, S. Nicoliţă, Puşcaşu, Ghiocel, Stănciulescu, Dima, Moroianu, P. Ioan, Mucuţă, G. Gheorghe, Istrate, M. Iordache, Racoviţă, Kovacs, Bardaş.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro