Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea este în cantonament la Sărata Monteoru

* acțiunea cuprinsă în programul sportiv “Dacia Unirea Brăila - Fotbal și Comunitate”, este finanțată de Consiliul Județean Brăila

 

Dacia Unirea a încheiat prima săptămână a cantonamentului de la Sărata Monteoru, acțiune cuprinsă în cadrul programului sportiv “Dacia Unirea Brăila - Fotbal și Comunitate”, un proiect finanțat de Consiliul Județean Brăila.

“Am pus accentul pe pregătirea fizică, dat fiind faptul că mulți dintre jucătorii noștri vin de la juniori și trebuie să se obișnuiască cu nivelul de pregătire și angajament specific unei echipe de seniori. În programul nostru au figurat câte două antrenamente pe zi. Nu am neglijat nici partea tehnico-tactică. Sperăm să încheiem cu bine cantonamentul, să nu avem probleme medicale și să ne atingem obiectivele propuse. Nu e ușor, dar important este să avem răbdare cu acești copii, pentru că au potențial. Mă bucură faptul că jucătorii răspund foarte bine la antrenamente și sunt mulțumit de modul în care se implică”, ne-a declarat antrenorul Marian Samuilă.

“Condițiile de pregătire, de cazare și masă sunt foarte bune și mulțumim pe această cale Consiliului Județean Brăila și domnului președinte Francisk Chiriac, care, prin susținerea și finanțarea clubului nostru, dau o șansă de afirmare tinerilor fotbaliști brăileni și ne dovedesc că au încredere în proiectul nostru sportiv”, a ținut să precizeze Gabriel Mărgineanu, președintele executiv al Daciei Unirea Brăila.

 

Dacia Unirea -  Unirea Stâlpu, 8-2

Sâmbăta trecută, de la ora 11.00, Dacia Unirea a disputat un amical în compania echipei Unirea Stâlpu, locul al 5-lea, în Seria I a Ligii a IV-a din județul Buzău. Testul de verificare a fost câștigat la scor, 8-2, de echipa brăileană. Patru dintre reușite i-au aparținut lui Alexandru Duțu, celelalte goluri fiind marcate de Vali Robu, Sava, Marco și Răileanu.

Dacia Unirea: Butunoiu – Leu, Bădilaș, Ene, Sava - Marco, Boroșu, Simion, V. Robu - Vartolomei, Duțu. Au jucat: Toma, Moisoiu, Balaban, Voica, Răileanu, Giurcanu, Ghiță.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro