Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a cistigat dubla intilnire cu Gloria Buzau

Joi, desi vremea a fost nefavorabila pentru fotbal, juniorii Daciei si cei ai Gloriei Buzau au oferit un spectacol de calitate, demonstrind ca nu intimplator se lupta pentru sefia seriilor din care fac parte.
La juniori A, Dacia a cistigat cu 3-0, prin golurile marcate de Munteanu 2 si Iacob si profitind de rezultatul de egalitate 0-0 inregistrat la Galati intre LPS-ul din localitate si LPS Buzau, a urcat pe locul al doilea in clasament.
Formatia braileana a facut o repetitie utila inaintea derby-ului de duminica de la Galati in care o va intilni LPS ocupanta locului al treilea.
"Am facut o partida buna, dar si o repetitie generala inaintea jocului direct cu principala contracandidata la locul intii, LPS Galati. Ma bucur ca am trecut pe locul secund, iar omogenitatea lotului ne permite sa speram in realizarea unor obiective cit mai ambitioase", declara la finalul partidei antrenorul Vasile Darie.
Dacia a evoluat in urmatoarea alcatuire: Mitrea - Tabarac, Licitonschi, Nicolae, Negoita - Hristian, Pascu, Baciu, Munteanu - Mindroasa, Pricob.
Au mai evoluat portarul Radoi si jucatorii de cimp E Coman, M. Coman, Beliciu si Gomolea.
Nici juniorii B ai Daciei nu s-au lasat mai prejos. Formatia pregatita de catre Tudorel Cotiga s-a impus cu 3-2 dupa ce la pauza au condus cu 2-1. Golurile brailenilor au fost marcate de Naghi 2 si Sisu.
"Ma bucur ca am cistigat un meci greu cu o echipa care se bate pentru sefia seriei. Felicit toata echipa si consider ca jucatorii au un moral bun inaintea jocului de la Galati, unde sper sa facem o figura frumoasa", a declarat antrenorul Tudorel Cotiga.
Dacia a aliniat urmatorul unsprezece: Tudor - Ghighimoc, Naghi, Moroianu, Dragoi - V. Ion, Sisu, Damian, Milea - Tincu, Petcu.
In repriza a doua au mai evoluat: Ciocianu, Olmazu, Mitrea, Barda, Constantinescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii