Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a câștigat cu 1-0 amicalul cu Unirea Braniștea

* unicul gol al partidei a fost marcat de Raphael Stănescu în repriza a doua * un test reușit în vederea meciului de sâmbătă, cu FC Buzău

 

Duminică, 10 octombrie, Dacia Unirea a susținut un meci amical în deplasare, la liderul Ligii a IV-a din județul Galați, Unirea Braniștea, formație pregătită din acest sezon de Ionuț Niculcea, fostul tehnician al celor de la Sporting Liești.

Dacia Unirea a început amicalul în formula: Cristian – Cocîrlă, Moroianu, Paliu, Stănciuleascu – Petrache, Apostol, Taciuc, Priboi – Duțu, Voinescu. După un joc frumos, cu ocazii de fiecare parte, prima repriză s-a încheiat 0-0. În repriza a doua, la Dacia Unirea, în locul celor doi atacanți au intrat Raphael Stănescu și Răducan, iar pe parcurs au mai jucat Duță, Șandru, Ciobanu, Lungu, Pătlăgică. Jocul a fost în continuare unul plăcut ochiului, iar în final, formația brăileană

s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat de Raphael Stănescu.

“Am finalizat perioada de pregătire de o săptămână, cu un amical la Braniștea și considerăm că acest test de pregătire și-a atins scopul. Am întâlnit o echipă cu mulți jucători cu experiență, o formație cu un lot de Liga a III-a cel puțin. Cei din Braniștea au transformat acest meci într-un eveniment special, au fost spectatori, a fost o atmosferă de sărbătoare. De luni continuăm pregătirile în vederea meciului cu FC Buzău. Luni am avut refacere, marți un antrenament cu caracter fizic iar în următoarele trei zile punem accentul pe pregătirea tehnico-tactică. Ne trebuie un rezultat pozitiv sâmbătă cu Buzăul”, ne-a declarat Marin Samuilă, antrenorul secund al Daciei Unirea.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii