Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea Braila - Laminorul Roman

Linia de clasament a celor doua echipe inaintea partidei directe
5 Dacia Unirea 14 5 6 3 16-11 21
14 Laminorul 14 4 4 6 15-19 16

Dupa trei meciuri foarte bune, in urma carora a acumulat sapte puncte, Dacia Unirea se pare ca a revenit echipa pe care si-o doresc toti fanii fotbalului brailean.
Cu putina sansa, formatia braileana ar fi putut sa cistige si la Galati si atunci ar fi fost pe locul al treilea in clasament. Brailenii sint insa pe cinci si pot urca un loc daca vor cistiga intilnirea cu Laminorul Roman, iar Cetatea Suceava va pierde, remiza sau va cistiga la un scor mai mic decit formatia braileana.
Cu toate ca vremea nu a fost favorabila in ultima saptamina, jucatorii Daciei au continuat pregatirile ca si cind aceasta nu ar fi ultima etapa a turului deoarece doresc sa cistige si confruntarea cu Laminorul, o formatie destul de incomoda mai ales in partidele pe care le disputa in deplasare.
La gazde vor reintra Giani Gorga si Tudorel Pelin, care si-au ispasit etapele de suspendare, astfel ca intreg lotul este valid pentru acest meci. Antrenorul Imilian Serbanica a luat toate masurile pentru a evita orice fel de surpriza, iar pe linga moralul bun, brailenii sint si linistiti si multumiti din punct de vedere financiar, deoarece ieri ei si-au incasat si prima pentru victoria de la Tirgoviste.

Dacia a cistigat cu 2-1 ambele confruntari cu Laminorul, in sezonul trecut

Formatia braileana a reusit sa cistige ambele partide cu Laminorul in sezonul 2004-2005. In etapa a treia a turului, pe stadionul Municipal, Ciurlea a deschis scorul pentru Laminorul si brailenii au alergat dupa egalare pina in minutul 62. Transferat la Dacia cu citeva zile inaintea partidei, atacantul Marius Matei a devenit eroul meciului. El a restabilit egalitatea si dupa numai citeva minute a reusit sa marcheze golul prin care formatia braileana a reusit sa marcheze cele trei puncte.
In retur, sub comanda lui Mihai Ciobanu, Dacia a facut o prima repriza excelenta si a plecat la cabine cu un avantaj de doua goluri, reusitele brailenilor apartinind lui Plesa si Giani Gorga.
In repriza a doua, romascanii au reusit sa reduca din diferenta prin Cozma.

Etapa a 15-a programeaza meciurile:
Dunarea Galati - FCM Tirgoviste
Dacia Unirea Braila - Laminorul Roman
FC Botosani - Altay Constanta
Precizia Sacele - Forex Brasov
FC Brasov - Portul Constanta
Gloria Buzau - Ceahlaul Piatra Neamt
Callatis Mangalia - Midia Navodari
Petrolul Moinesti - Cetatea Suceava
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii