Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea – Viitorul Cireșu, amical spectaculos

* echipa din Liga a III-a s-a impus cu 1-0 * Viitorul Cireșu a irosit două penalty-uri * cu Stelian Nicoliță, Alexandru Niță, Alin Radu, Alexandru Drezaliu și Adrian Dunca, formația din Cireșu devine una dintre echipele puternice ale viitorului sezon de Liga a IV-a

 

Sâmbătă dimineață, pe terenul de la Urleasca, Dacia Unirea a disputat un amical cu Viitorul Cireșu, formație care s-a întărit mult în această vară pentru a face o figură frumoasă în viitorul sezon al Ligii a IV-a. La formația din Cireșu au ajuns Stelian Nicoliță, Alexandru Niță, Alin Radu, Alexandru Drezaliu și Adrian Dunca de la CS Făurei, jucători cu multe meciuri în Liga a III-a.

Cu toate că nu au mai jucat de câteva săptămâni, iar cu noile achiziții în primul unsprezece a suferit la capitolul omogenitate, Viitorul Cireșu a reprezentat o adversară incomodă pentru tinerii jucători ai Daciei Unirea, formație care la acest joc nu a putut conta pe Vali Robu.

Viitorul Cireșu a irosit prima mare ocazie de gol în minutul 5, când Alin Radu a centrat în fața porții, Mihai Popa a prelut mingea pe piept apoi a șutat din întoarcere în plasa laterală. Replica Daciei Unirea a venit în minutul 14 când Boroșu a șutat de la 25 de metri iar G. Matei a scos mingea din vinclu. Pe contraatac, Alin Radu de la Viitorul Cireșu și Vartolomei de la Dacia Unirea au trecut pe rând pe lângă gol. Jocul a fost animat iar în minutul 30 Mocanu a centrat în fața porții dar mingea reluată, cu capul, de S. Nicoliță, a trecut peste poartă.

În minutul 37 Viitorul Cireșu putea trece în avantaj dar a irosit două mari ocazii de gol. Prima dată Mihai Popa a șutat din lovitură liberă, însă Toma a scos migea din vinclu, aceasta a fost preluată de Mihai Popa care a fost faultat în careu în momentul șutului și Viitorul a primit penalty. Percă a șutat slab, Toma a intuit colțul și a parat mingea. La ultima fază a primei reprize Dacia Unirea putea înscrie dar mingea șutată din 8 metri de Bădilaș a fost scoasă de pe linia porții de Mocanu.

În minutul 47 Mocanu a ratat singur cu portarul Butunoiu și în loc de 1-0 pentru Cireșu a fost 1-0 pentru Dacia Unirea pentru că imediat, pe contraatat, formația pregătită de Marian Samuilă a obținut un penalty prin Sava, pe care l-a transformat Duțu. Viitorul Cireșu a beneficiat de un al doilea penalty în minutul 71, dar Butunoiu a intuit colțul și a parat mingea șutată de la punctul cu var de Mihai Popa. Patru minute mai târziu, din lovitură liberă, Mihai Popa a țintit transversala. Gheorghiu a irosit ultima ocazie și amicalul s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, a echipei Dacia Unirea.

“Viitorul Cireșu a fost o adversară incomodă, o formație care cu siguranță, prin achizițiile făcute, va deveni una dintre candidatele la podium în Liga a IV-a. În ceea ce privește Dacia Unirea, deocamdată mizăm pe jucătorii noștri tineri și foarte tineri și mă bucură faptul că i-am văzut în permanență preocupați de fotbal. Mulțumim celor de la Urleasca pentru că ne-au permis să jucăm acolo și totodată îi felicităm pentru frumoasa bază sportivă pe care o au”, ne-a declarat antrenorul Marian Samuilă.

Dacia Unirea în prima repriză: Toma – Stepanenco, Bădilaș, Brașoveanu – Leu, Boroșu, Vartolomei, Balaban, Sava – Duțu, Ghiță.                    

Dacia Unirea repriza a doua: Butunoiu (min. 82: Moisoiu) – Ene, Brașoveanu, Bădilaș - Gheorghiu, Boroșu, Balaban (min. 75: Cârnaru), Răileanu, Giurcanu – Duțu, Vartolomei (min. 60: Radu).

Viitorul Cireșu: G. Matei – Mocanu, Văceanu, Drezaliu, Fl. Matei – Niță, Percă, Dunca, A. Radu – S. Nicoliță, M. Popa. În repriza a doua au mai intrat: Colcer, C. Iconaru, Gheorghică, Dumitru, C. Ion, Manea, Gheorghe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro