Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu un usturător 6-0 de Hermannstadt

* meciul a fost controlat în totalitate de echipa sibiană 

 

Echipa sibiană a început în forță meciul cu Dacia Unirea însă ocaziile clare de poartă au apărut abia din minutul 24. În acel minut, Băjan a trimis mingea, cu capul, spre poartă, dar Andrei a respins-o în corner. Două minute mai târziu, Buhăcianu a șutat din 10 metri în brațele portarului echipei brăilene. Dominarea gazdelor s-a concretizat abia în minutul 37 când, după ce a primit mingea de la Năstăsie, Buhăcianu a deschis scorul în favoarea echipei Hermannstadt. Putea fi 2-0 pentru gazde în minutul 43, însă Năstăsie a lobat mingea peste Andrei dar și pe lângă poartă.

Hermannstadt și-a dublat avantajul la trei minute de la reluare, după golul marcat de Balaure. Dacia Unirea a reușit un contraatac în minutul 50, Stănescu a șutat de la marginea careului iar Pantea a deviat mingea spre propriul portar. Dacia Unirea a mai avut o șansă de a reduce din diferență însă mingea șutată de Stănescu a fost deviată în corner de Stoica. Echipa gazdă a marcat și al treilea gol, în minutul 67, prin Călin Popescu, după o pasă de la Buhăcianu. După doar trei minute, coautorul golului al treilea, Valentin Buhăcianu, a dus scorul la 4-0 pentru Hermannstadt.

Până la finalul partidei Hermannstadt a mai înscris de două ori, prin Sîntean (min. 83) și Balaure (min. 92) și s-a impus cu 6-0.

Dacia Unirea: Andrei – Pătlăgică (min. 67: Duțu), Moroianu, Ciobanu (min. 55: Șandru), Stănciulescu -  Taciuc (min. 46: Cocârlă), Lungu, Apostol, V. Robu (min. 55: Ioniță) - R. Stănescu, Priboi (min. 46: Voinescu).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii