Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea a încheiat prima săptămână de pregătire cu un amical

* echipa din Liga a III-a a învins cu 8-2 formaţia de juniori A1 de la Luceafărul Brăila * antrenorul Marian Samuilă a testat mai mulţi juniori din propria pepinieră

 

 

 

 

La finalul primei săptămâni de pregătire în vederea sezonului competiţioal 2022-2023, Dacia Unirea a susţinut un amical cu echipa de juniori A1 de la Luceafărul Brăila. De fapt, în teren s-au înfruntat două echipe cu jucători cu vârste apropiate, cu singura deosebire că unii dintre fotbaliştii Daciei Unirea au o experienţă mai mare, deoarece au evoluat şi în Liga a II-a.

Antrenorul Marian Samuilă a împărţit lotul în două, iar în prima repriză a trimis în teren următorul unsprezece: Toma – Leu, Stepananco, Bădilaş - Giurcanu, Boroşu, Eni, V. Robu, Sava – Ghiţă, Vartolomei.

Jocul a fost controlat de formaţia din Liga a III-a. După primele 45 de minute, Dacia Unirea conducea cu 5-0, golurile fiind marcate de Ştefan Sava 2, V. Robu, Vartolomei şi Bădilaş.

În repriza a doua, la Dacia Unirea au evoluat: Moisoiu – Ene, Simion, Sgârcitu – Lascu, Ciochină, Răileanu, Balaban, Cârnaru – Gheorghiu, Orzan. Au mai intrat Radu, Stratulat, Altay, Boroditenco.

Cea de a doua repriză a fost câştigată cu 3-2 de formaţia din Liga a III-a, golurile echipei de seniori fiind marcate de Gheorghiu, Sgârcitu, din penalty şi Lascu, din lovitură liberă.

A fost o săptămână de readaptare la efort, cu alergări, puţină sală de forţă şi puţin fotbal, iar jucătorii au răspuns foarte bine solicitărilor. Am încheiat săptămâna cu un amical în compania echipei de juniori A1 de la Luceafărul. Concluzia mea este una optimistă. În acest test de verificare am dorit să-i văd la lucru pe juniorii de la grupa lui Iulian Bogoş şi pot spune că sunt câţiva care vor face pasul către echipa de seniori. După două luni de vacanţă, toţi componenţii lotului s-au comportat onorabil”, ne-a declarat antrenorul Marian Samuilă.

Deocamdată, la Dacia Unirea nu au apărut jucători noi, probabil că din această săptămână vor sosi fotbalişti în probe.

Începând de astăzi, jucătorii formaţiei brăilene se vor antrena în fiecare zi, de la ora 10.00, iar sâmbătă vor disputa un amical cu Viitorul Cireşu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro