Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea începe 2018 fără datorii la bugetul de stat

• jucătorii veniţi vara trecută sunt cu banii la zi • ceilalţi mai au de primit salariile din prima jumătate a anului trecut • reunirea lotului are loc luni, 8 ianuarie • au fost stabilite şi opt partide de verificare

 

Lotul Daciei Unirea se va reuni luni, 8 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor pentru ultima parte a sezonului competiţional 2017-2018. De data aceasta, pregătirile vor demara sub auspicii bune. Jucătorii veniţi în vara trecută sunt cu salariile la zi, cei vechi au primit o parte din datoriile restante iar, salariaţii sunt cu banii la zi. Clubul de fotbal nu mai are datorii la bugetul de stat, iar furnizorilor le-au fost alocate sumele restante în proporţie de 75-80%.

“Ne bucurăm că pe final de an, cu ajutorul Primăriei, am reuşit să plătim o mare parte din datorii. La bugetul de stat suntem pe zero, iar la furnizori am achitat restanţe în proporţie de 75-80 %. Jucătorii pe care i-am adus vara trecută sunt cu banii la zi, ceilalţi mai au de primit doar salariile aferente primelor luni ale anului trecut. Salariaţii au primit drepturile băneşti inclusiv pentru luna decembrie. Având în vedere faptul că modul de finanţare a fost deja reglementat, sperăm ca la începutul acestui an să intrăm cât mai repede pe finanţare şi să ne concentrăm pe obiectivul sportiv care, în acest moment, nu poate fi decât evitarea retrogradării”, ne-a declarat Valentin Avramescu, preşedintele Consiliului Director al Daciei Unirea.

Şeful clubului brăilean a mai spus că antrenorul Alin Pânzaru şi directorul sportiv Sorin Frunză se ocupă de transferuri şi că echipa va pleca într-un cantonament montan de 10 zile la Buftea.

Conducerea formaţiei brăilene a stabilit ca, în perioada 24 ianuarie - 17 februarie, Dacia Unirea să susţină opt partide de verificare, programul fiind următorul: pe 24 ianuarie Dacia Unirea - CS Afumaţi, pe 27 ianuarie Dacia Unirea - Chindia Târgovişte, pe 31 ianuarie Dacia Unirea - Sporting Lieşti, pe 3 februarie Dacia Unirea - Olimpia Rm. Sărat, pe 7 februarie Dacia Unirea - Oţelul Galaţi, pe 9 februarie Dacia Unirea - Metalul Buzău, pe 14 februarie Dacia Unirea -  Unirea Slobozia, pe 17 februarie Dacia Unirea - Dunărea Călăraşi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro