Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea, în căutare de jucători

* Mario Palade și Răzvan Băcanu par primele soluții pentru completarea lotului * Voința Cudalbi 2015, primul adversar din amicale * “Avem nevoie de jucători, în toate compartimentele, cam de doi fotbaliști pentru fiecare post”, spune Laurențiu Ivan

 

Dacia Unirea a trecut peste prima săptămână de pregătire, una în care Laurențiu Ivan și Marian Samuilă au pus accentul pe readaptarea organismului la efort. Dar, dintre marile probleme, nu s-a rezolvat niciuna. Ponderea lotului o reprezintă deocamdată tot juniorii din propria pepinieră astfel că ședințele de pregătire s-au desfășurat după-amiaza, atunci când jucătorii termină cursurile. Cu lotul, încă din prima zi, s-au antrenat Mario Palade, un mijlocaș ofensiv de la Galați, de 22 de ani dar și un jucător crescut de clubul brăilean, Răzvan Băcanu, care a fost împrumutat la Viitorul Ianca dar înțelegerea a expirat. Toți cei care au venit la antrenamente s-au comportat foarte bine, însă marile probleme, privind întărirea lotului, încă îi frământă pe cei doi tehnicieni brăileni.

“Cei care vin la antrenamente se comportă foarte bine, dintre cei 15 juniori sunt câțiva interesanți, însă probabil că vor rămâne 4-5 dintre ei. În săptămâna a doua de pregătire o să lucrăm cu mingea mai mult și o să vedem pe care dintre aceștia ne vom baza”, ne-a declarat Laurențiu Ivan.

Antrenorul principal al Daciei Unirea a mai spus că echipa are nevoie de jucători pe toate posturile, în special pe cel de portar, că s-a luat legătura cu o serie de fotbaliști din județul Brăila însă aceștia nu au dorit să vină la Dacia Unirea. De aceea se încearcă aducerea unor jucători din alte județe, dar mai întâi clubul ar trebui să rezolve problema cazării acestora. Iar unul dintre cei care ar putea reveni la formația brăileană este portarul Duță. Cu el și cu alți jucători din fostul lot se poartă discuții. De asemenea se încercă readucerea celor trei fotbaliști împrumutați la Viitorul Ianca.

“Am tot încercat prin județe, dar toate eforturile noastre nu au dat niciun rezultat până acum. De aceea am discutat cu conducerea și vom încerca să găsim cazare pentru cel mult patru fotbaliști. Repet, avem nevoie de jucători, în toate compartimentele, cam de doi fotbaliști pentru fiecare post. De acei fotbaliști care vor să se afirme, pentru că Dacia Unirea mai are de disputat destule meciuri în Liga a II-a”, a continuat Ivan.

 

Primul amical pe 29 ianuarie, la Voința Cudalbi 2015

Pentru că unul dintre criteriile în urma căruia se poate decide dacă un fotbalist poate fi adus sau nu la echipă o reprezintă evoluția sa în meciurile amicale, Dacia Unirea a decis să deschidă seria testelor de verificare pe 29 ianuarie, printr-un meci, în deplasare, la Voința Cudalbi 2015, echipă aflată pe locul al doilea, în Liga a IV-a a județului Galați. Victoria Traian, pe 2 februarie, Viitorul Ianca, pe 9 februarie sunt următoarele adversare din amicale pentru echipa pregătită de Laurențiu Ivan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro