Mergi la conţinutul principal

Dacia Unirea îşi pune speranţele în finanţarea de la Consiliul Judeţean

fotbalul de performanţă va primi sprijin financiar în acest an •” Întâlnirea cu preşedintele CJ, Francisk Chiriac, a fost una constructivă şi ne-a dat speranţe”, spune Valentin Avramescu, preşedintele clubului de fotbal • reunirea lotului este programată pentru luni, 16 ianuarie

 

Prima întâlnire din acest an dintre conducerea clubului Dacia Unirea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac a fost una constructivă şi plină de speranţe pentru fotbalul de performanţă din Brăila, după cum susţine preşedintele clubului de fotbal, Valentin Avramescu. “Astăzi (n.r. marţi, 10 ianuarie), am fost împreună cu principalul nostru finanţator, Florin Cîrligea, la preşedintele Consiliului Judeţean, iar întâlnirea a fost una constructivă şi ne-a dat speranţe. Preşedintele Francisk Chiriac ne-a spus că până joia viitoare reprezentanţii CJ vor studia actele pe care le-am depus noi, şi tot atunci ne vor spune sub ce formă şi în ce cuantum, ne vor ajuta”, ne-a declarat Valentin Avramescu. Sursa citată a spus apoi că, având semnale pozitive din partea CJ, a luat legătura cu staff-ul tehnic, mai precis cu antrenorul principal Alin Pânzaru şi cu directorul tehnic, Sorin Frunză, şi împreună au decis ca reluarea pregătirilor pentru restul campionatului 2016-2017 să se facă luni, 16 ianuarie.

 

Cantonament montan la Poiana Braşov

Având în vedere semnalele pozitive care vin din partea administraţiei locale, am decis împreună cu Pânzaru şi Frunză ca reunirea lotului să se facă luni, iar miercuri şi joi fotbaliştii să efectueze vizita medicală. Jucătorii se vor pregăti la Brăila, iar după readaptarea organismului la efort, în perioada 25 ianuarie – 4 februarie, vor merge în cantonament montan, cel mai probabil, la Poiana Braşov. Dar mai avem în vedere şi alte locaţii pentru pregătirea centralizată. Important este faptul că am mai făcut un pas important pentru viitorul echipei. Iar dacă lucrurile se vor îndrepta şi se vor aşeza pe un făgaş normal în această iarnă, din vară ne putem propune şi noi planuri ceva mai îndrăzneţe”, a mai adăugat Valentin Avramescu.

Şeful Daciei Unirea a precizat că din actualul lot nu va mai pleca niciun jucător, că Neagu şi Adăscăliţei nu vor ajunge la Suceava şi că în vizorul antrenorilor sunt patru jucători, doi experimentaţi şi doi sub 21 de ani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro