Mergi la conţinutul principal

Dănăilă nu vede necesară o confruntare între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

• liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a afirmat că preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis, preferă să se întâlnească cu alegătorii şi nu să răspundă unei nevoi artificiale, generate de PSD-işti • mai mult, acesta a punctat că în ultimii 3 ani oamenii au avut ocazia să ia act de opiniile celor doi candidaţi, astfel că nicio confruntare publică nu ar conduce la câştigarea vreunui punct electoral

 

Preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, s-a arătat destul de neimpresionat de propunerea PSD-iştilor ca şeful statului în exerciţiu, Klaus Iohannis, să participe la o dezbatere cu contracandidatul său, fostul premier Viorica Dăncilă. Acesta a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în care a vorbit despre victoria obţinută de liberali la nivel naţional, dar şi în judeţul Brăila, în primul tur de scrutin al alegerilor, abordând, printre altele şi subiectul confruntării dintre cei doi candidaţi intraţi în al doilea tur. Dănăilă a subliniat că noţiunea de dezbatere între Iohannis şi Dăncilă este una generată artificial de PSD-işti şi că preşedintele în funcţie preferă să se întâlnească cu oamenii.

“Nu ştiu dacă cineva îşi închipuie că dintr-o confruntare între cei doi candidaţi, Viorica Dăncilă ar putea să câştige vreun punct electoral. Nu ştiu cât de bine ar putea să se exprime în limba română ca să înţeleagă toată lumea ce vrea să spună. Dar în momentul acesta decizia echipei de campanie şi decizia preşedintelui Iohannis este aceea de a avea cât mai multe întâlniri cu oamenii, cu cetăţenii, cu votanţii, cu simpatizanţii, într-un mediu organizat sau în diferite întâlniri în spaţii deschise pe care echipa de campanie le va pregăti în perioada următoare şi la care preşedintele va putea participa. Cel mai important este ca toţi oamenii politici să rămână în contact cu cetăţenii. Pentru că, de fapt, contactul cu cetăţeanul este cel care îţi dă realitatea străzii, realitatea zilnică a vieţii. Lucrul ăsta trebuie luat în considerare ca un obiectiv principal pentru fiecare politician. Domnul preşedinte Iohannis şi-a stabilit acest obiectiv şi, în perioada următoare, în campanie electorală o să îl vedeţi că merge în mai multe localităţi din ţară, aşa cum a fost şi în Brăila, pentru a lua contact direct cu cetăţenii”, a declarat Dănăilă.

Sursa citată a mai adăugat că în cei trei ani de când PSD s-a aflat la guvernare, iar Klaus Iohannis a ocupat fotoliul de preşedinte, oamenii au aflat ceea ce propun cele două tabere, astfel că o dezbatere electorală nu ar prezenta nimic nou.

“S-a spus tot ceea ce s-ar fi putut spune într-o dezbatere electorală. Nu cred că a mai rămas ceva care să nu fi fost spus dintr-o parte sau din cealaltă. Poziţiile celor doi candidaţi sunt cunoscute. Nu cred că electoratul îşi mai poate schimba părerea despre ce ar putea să facă preşedintele Klaus Iohannis şi ce ar putea să facă Viorica Dăncilă de la PSD, dacă ar ajunge preşedinte. Deci chestiunea aceasta, pentru moment, se rezumă la mitinguri electorale şi întâlniri cu cetăţenii în ţară”, a conchis liberalul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro