Mergi la conţinutul principal

Dănăilă: “PSD nu are ce să ne mai spună nou. A improvizat, a făcut circ şi Dăncilă a evitat toate răspunsurile”

• preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a afirmat că din punctul său de vedere, după dezbaterea de marţi seară a celor doi candidaţi la Alegerile Prezidenţiale, românii nu ar trebui să mai aibă dubii în privinţa opţiunii de vot • acesta a precizat că dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliştii a fost total deschis, în timp ce Viorica Dăncilă a făcut doar circ, improvizaţie şi s-a făcut de râs

 

Liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a ţinut ieri să comenteze prestaţia preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, la dezbaterea electorală de marţi seară cu jurnaliştii de la Centru. Acesta a ţinut să sublinieze că formatul de dezbatere propus de Klaus Iohannis a fost o premieră în istoria democratică recentă, dar şi să facă o comparaţie între evenimentul organizat de candidatul susţinut de PNL pentru Cotroceni şi conferinţa de presă a Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la Alegerile Prezidenţiale.

“A fost un dialog deschis şi liber cu lideri de opinie şi jurnalişti. Dezbaterea în acest format a fost o etapă firească într-o campanie de dialog deschis cu societatea, pe care Klaus Iohannis a dus-o în toată această perioadă. Cetăţenii alegători au văzut că prestaţia lui Klaus Iohannis vs. Viorica Dăncilă reprezintă comunicare directă şi liberă cu societatea vs. manipulări şi minciuni citite de pe hârtiuţe ^ fake-news difuzate pe toate canalele de propagandă PSD. Diferenţa colosală a zilei de ieri: Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui Preşedinte, pregătit pentru orice situaţie, aşa cum merită România. Viorica Dăncilă şi PSD au făcut doar circ, o improvizaţie, şi s-au făcut de râs”, a declarat Dănăilă.

Sursa citată a mai adăugat că după aceste două dezbateri cu presa, românii ar trebui să ştie pe cine să pună ştampila în data de 24 noiembrie, dar mai ales să conştientizeze pericolul pe care îl reprezintă PSD.

“Dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliştii: a fost unul total deschis, neregizat, cu întrebări complet libere. S-a văzut un preşedinte PROFESIONIST, bine pregătit, care îşi cunoaşte foarte bine temele şi activitatea. Pe mâna lui Klaus Iohannis ai siguranţa că ţara va lua drumul corect. PSD nu are ce să ne mai spună nou. A improvizat, a făcut circ şi Dăncilă a evitat toate răspunsurile. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaştem, dar pe care nu avem voie să-l subestimăm. PSD nu s-a schimbat, este acelaşi şi un pericol. Avem o ocazie istorică de a termina cu PSD şi PSD-ismul. Votul pentru preşedintele Klaus Iohannis este garanţia că terminăm cu guvernările şi abuzurile PSD”, a conchis Dănăilă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro