Cuza Sport rămâne singura echipă cu victorii pe linie din grupă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Cuza Sport rămâne singura echipă cu victorii pe linie din grupă

duminică, în etapa a 5-a, baschetbaliştii brăileni au câştigat la scor, 88-67, la Steaua 2 Bucureşti • Cristian Corneanu a fost principalul marcator al formaţiei de la Dunăre

 

Duminică, baschetbaliştii brăileni au câştigat cu 88-67 partida de la Bucureşti cu satelitul echipei Steaua, la care au evoluat şi trei jucători de la echipa din Liga Naţională, Victor Petrache, Bogdan Popa şi Georges Darwiche. Astfel, ei au bifat al patrulea succes consecutiv în grupă, din acest tur al Ligii I.

Cuza Sport a evoluat foarte bine în primul sfert al meciului, americanii Mc Calop şi Nicholson şi Cristian Corneanu au fost de neoprit sub panoul advers, astfel că la finalul său brăilenii aveau un avans de opt puncte, 21-13. Jucătorii pregătiţi de Mircea Totolici şi Cătălin Ştefănescu au reuşit să-şi domine adversarii şi în sfertul al doilea, unul câştigat de asemenea cu 25-20, astfel că la pauza mare gruparea  brăileană avea un avans de 13 puncte, 46-33. Cuza Sport a câştigat şi următoarele două sferturi, pe al treilea la limită, cu 18-17, însă pe ultimul şi l-au adjudecat la şapte puncte diferenţă, 24-17. De remarcat faptul că 18 dintre cele 24 de puncte realizate de brăileni în sfertul al patrulea au fost din aruncări de 3 puncte.

Cuza Sport rămâne astfel singura echipă din grupă cu victorii pe linie, iar în ultima etapă a turului, programată duminică, 20 noiembrie, va evolua în Sala Polivalentă în compania satelitului echipei Dinamo Bucureşti.

Pentru Cuza Sport au marcat Cristian Corneanu 22 puncte, Richard Mc Calop 21, Craig Nicholson 18, Andrei Căpuşan 12, Cezar Sandu 4, Şerban Halici 4, Florin Voiculeţ 3, Răzvan Chiscăneanu 3. La formaţia brăileană au mai jucat Claudiu Lungu şi Andrei Ciubotariu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro