Mergi la conţinutul principal

Cuza Pirates participă la turneul U16 de la Mangalia

* formația brăileană face parte din grupa cu Mc Ball Mangalia, ABC Athletic Constanța și Amicii Pitești

 

Echipa U16 de la Cuza Pirates Brăila, pregătită de antrenorii Petrișor Micu și Mircea Totolici, participă pe 20 și 21 martie la primul turneu al campionatului Național de baschet. Competiția va avea loc la Mangalia iar formația brăileană face parte din aceeași grupă cu Mc Ball Mangalia, ABC Athletic Constanța și Amicii Pitești.

“Prin participarea în Campionatul Național din acest sezon dificil, în contextul pandemiei Covid 19, componenții echipei U16 demonstrează continuitatea din cadrul clubului Cuza Pirates cât și existența unei piramide sportive solide în baschet a copiilor din Brăila. Implicarea acestora în comunitatea locală brăileană ca modele pentru ceilalți tineri, demonstrează că la Brăila baschetul este un nou mod de educație. Acești sportivi de la U16 sunt toți din Brăila și vor fi, în viitorul apropiat, baza echipei de seniori, formație care, cu siguranță, va reprezenta cu succes orașul și județul Brăila în toată România”, ne-a declarat Mircea Totolici, președintele clubului Cuza Pirates Brăila.

Lotul care face deplasarea: David Matei, Ștefan Ghețu, Tudor Minaev, Alexandru Gurgu, Theodor Urdă, Mircea Balcan, George Mihu, Vlad Stăncel, Alex Dogărescu, Marian Urse, Adrian Baicu, Narcis Ioan, Valentin Bădin, Denis Matei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro