Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cutie neagra a avionului armean prabusit in Marea Neagra, recuperata

Una dintre cutiile negre ale avionului Airbus A-320 apartinind companiei armene Armavia, prabusit in Marea Neagra la 3 mai, a fost "gasita si recuperata", a anuntat, luni, agentia rusa RIA Novosti, citind reprezentanti ai unui centru stiintific care participa la cautari, informeaza AFP.
"Una dintre cutiile negre ale avionului de linie Airbus A-320 a fost gasita si recuperata. Cercetarile pentru localizarea celeilalte continua", a declarat un reprezentant al Centrului de geologie marina Ioujmorgueologuia, ai carui experti iau parte la cercetarea epavei avionului.
Autoritatile ruse au precizat, la mijlocul lunii mai, ca potrivit informatiilor obtinute cu ajutorul echipamentelor puse la dispozitie de autoritatile franceze, cutiile negre se afla la o adincime de 496 de metri sub nivelul marii.
Descifrarea lor ar trebuie sa dureze "intre una si doua luni", a indicat aceeasi sursa.
Pina in prezent, autoritatile nu au oferit nici o explicatie oficiala a cauzelor catastrofei avionului care a decolat din Erevan si s-a prabusit in Marea Neagra in timp ce incerca sa aterizeze pe aeroportul din Soci, statiune din sudul Rusiei. Toti cei 113 pasageri si membri ai echipajului au murit in accident.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii