Skip to main content

Cursuri de management, comunicare, leadership, lucru in echipa

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor a autorizat Agentia Nationala de Sprijinire a Initiativelor Tinerilor (ANSIT) sa organizeze cursuri de specialitate referitoare la: management organizational, financiar, al marketingului si al proiectelor, comunicare, leadership, lucru in echipa, negociere.
ANSIT anunta ca mai sint doar citeva zile pentru primirea cererilor de finantare pentru Programul National "Initiative Comunitare pentru Tineret 2007", termenul limita fiind 23 mai, ora 18.00. Pentru a fi eligibili, solicitantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie persoane juridice romane nonprofit, fara scop patrimonial (inregistrate ca organizatii potrivit OUG nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii), sa fie organizatii de tineret, sa fie direct raspunzatori pentru elaborarea si managementul proiectului, sa nu actioneze ca intermediari. Programul incurajeaza parteneriatul in elaborarea si implementarea proiectelor. "Absolventii cursurilor vor obtine certificate de specialitate recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei. ANSIT a organizat inca din 2003 editii anuale ale Programului National "Universitatea de Vara", sesiuni de cursuri referitoare la educatia nonformala si pregatirea tinerilor. Incepind din 2006 a demarat si Programul National "Universitatea de iarna". Ambele sint destinate tinerilor apartinind structurilor asociative de tineret, elevilor, studentilor recomandati de scoli, licee, universitati, inspectorate scolare, tinerilor recomandati de institutii publice, primarii, consilii locale, case de cultura si de partenerii ANSIT", se precizeaza intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Sprijinire a Initiativelor Tinerilor. Mai multe informatii se pot obtine accesind site-ul oficial al institutiei www.ansitromania.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu