Mergi la conţinutul principal

Curs gratuit de Educație Financiară la Bibliotecă

• cursul se adresează elevilor cu vârste între 15 și 20 de ani, iar înscrierile se fac online

 

Începutul de toamnă vine cu o veste bună pentru cei care doresc să dobândească abilități financiare solide. Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila anunță începerea Cursului de Educație Financiară pentru tinerii brăileni cu vârste între 15 și 20 de ani, care sunt încurajați să învețe cum să-și gestioneze banii în mod inteligent, să economisească și să investească cu încredere.

Cursul va aborda următoarele subiecte: gestionarea bugetului personal și calcularea veniturilor și cheltuielilor; economisirea eficientă și introducerea în conceptul de investiții; cum să gestionezi datoriile și să iei împrumuturi responsabile; tehnici de securitate financiară pentru a-ți proteja banii și datele personale; planificarea financiară pe termen lung și stabilirea obiectivelor financiare.

Cursul va avea loc pe 14 septembrie 2023, la ora 17.00, la Bibliotecă. Va fi o întâlnire interactivă și captivantă, oferind participanților oportunitatea de a interacționa cu experți din domeniul financiar.

Cursul este gratuit, dar locurile sunt limitate! Înscrierile se fac printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” Brăila. Pentru întrebări și detalii suplimentare accesați și pagina de Facebook Educație Financiară.

Coordonatorul cursului de Educație antreprenorială este Gabriel Stoica - trainer specializat în zona investițiilor pe piețele financiare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro