Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "Tinerilor musculosi" si-a desemnat cistigatorii

In perioada 7-9 iulie o competitie inedita, ce a avut drept scop stimularea si orientarea tinerilor catre sporturile de forta, a prins foarte bine atit in rindul membrilor clubului "Lorento Gym", cit si la public.
Finantata de catre Directia pentru Sport a judetului, "Cupa tinerilor musculosi" si-a derulat primele doua probe la sediul clubului.
La prima dintre ele, "Brat de fier", cei 16 concurenti s-au intrecut la skandenberg insa nu au fost respectate regulile stricte ale acestei discipline dar s-a mers pe principiul dublei eliminari.
Concursul a fost cistigat de Cristian Condrut, pe urmatoarele pozitii clasindu-se Dorin Teodor si Alin Miron.
"Eu am fost foarte bucuros de modul in care s-a desfasurat aceasta prima runda a concursului. A fost o atmosfera placuta, unii dintre sportivi chiar s-au remarcat in mod deosebit si poate ii voi convinge sa practice skandenberg-ul de performanta pentru ca au reale aptitudini pentru acest sport", declara la finalul primei zile de concurs, Liviu Fratila, presedintele clubului organizator.
In cea de-a doua proba testele au constat in exercitii specifice
antrenamentelor de culturism. Concursul a fost cistigat de catre campionul national de juniori, Dragos Cojocaru, care a reusit urmatoarele performante: 120 de kg impins din culcat, 140 de genoflexiuni, 80 de flexii cu bara. Pe urmatorul loc s-a clasat cistigatorul din prima zi, Cristian Condrut, iar pe locul al treilea Mihai Avram un sportiv care a participat la nationalele de culturism unde a reusit sa ocupe locul intii la etapa de zona.
Primii zece clasati la cele doua probe au primit premii in bani din partea Directiei pentru Sport a judetului, cit si altele surpriza constind in suplimente nutritive si abonamente gratuite la sala din partea clubului "Lorento Gym".
Ultima etapa a competitiei, cea mai spectaculoasa, s-a desfasurat pe scena de pe esplanada, in fata a numerosi spectatori si a cuprins o runda cu pozitii obligatorii din culturism si una post down, in care fiecare concurent si-a etalat musculatura.
Juriul, alcatuit din reprezentante ale sexului frumos, a hotarit urmatoarea ierarhie: 1. Ionut Marin, 2. Cristian Condrut, 3. Robert Tepelus.
Fiind exercitii mult mai dificile, primii zece concurenti au fost recompensati cu cite 900.000 lei vechi, restul premiilor fiind identice cu cele de la celelalte doua concursuri. In plus, primii trei clasati au primit si medalii din partea clubului. Premierea sportivilor a fost oficiata de catre Paunita Iuga, referent in cadrul DSJ.
"Eu cred ca aceasta competitie si-a atins scopul, acela de a motiva sportivii care frecventeaza acest club si de a dezvolta la ei spiritul de competitie, dar si cel de a atrage si alti tineri care sa practice sporturile de forta. Sper sa mai putem organiza concursuri de acest gen pentru ca am constatat ca el este bine primit atit de catre concurenti, cit si de catre public" a mai adaugat Liviu Fratila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii