Mergi la conţinutul principal

Cupa României deschide sezonul fotbalistic județean

* pe 27 și 28 august sunt programate 14 meciuri * participă numai echipele din Liga a V-a * în acest eșalon au reapărut Spicul Zăvoaia, Siretul Vădeni, Unirea Grădiștea * există și o echipă nou formată, Suporter Club Brăila, club al cărui manager este o fostă glorie a fotbalului brăilean, Șerban Trofin

 

Sezonul fotbalistic județean începe în weeked-ul care urmează, cu prima etapă a Cupei României – faza județeană. Sâmbătă și duminică sunt programate 14 meciuri în care sunt angrenate echipele din Liga V-a. Au apărut și câteva echipe care nu au mai activat o perioadă de timp, cum ar fi de exemplu Spicul Zăvoaia, Siretul Vădeni, Unirea Grădiștea. Viitorul Șuțești și-a înscris o formație și în Liga a V-a. Iar ca noutate, în acest eșalon fotbalistic s-a înscris și o echipă nou formată, Suporter Club Brăila, club al cărui manager este o fostă glorie a fotbalului brăilean, Șerban Trofin. Cu acest prilej, fostul mare portar al echipelor care au activat în Brăila, ne-a informat că vineri, 26 august, clubul nou înființat organizează o acțiune de selecție pentru copii și juniori cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Totodată, Suporter Club Brăila anunță că unul dintre oficialii săi, profesorul Marian Neta, nu va mai reprezenta gruparea fotbalistică nou înființată pe perioada mandatului său de consilier local.

Revenind la prima etapă a Cupei României – faza județeană, aceasta programează câteva partide interesante cum ar fi Romgal Romanu – Dunărea Tichilești, Suporter Club Brăila - Dinamo Măxineni, Gloria Movila Miresii – Victoria Traian II, Voința Plopu – Victoria Dedulești.

 

Programul meciurilor și orele de disputare:

Sâmbătă, 27 august:

Ora 17.30: Romgal Romanu – Dunărea Tichilești

Ora 17.30: Dunărea Gropeni – Tractorul Viziru

Ora 11.00: Viitorul Însurăței – Voința Bărăganul

Ora 17.30: Dacia Bertești – Stanriz Stăncuța

Ora 11.00: ACS Bordei Verde – Spicul Zăvoaia

Ora 17.30: Viitorul Șuțești II – Unirea Grădiștea

Ora 17.30: AS Ulmu – Voința Făurei Sat

 

Duminică, 28 august:

Ora 11.00: Spicul Râmnicelu – Voința Racovița

Ora 11.00: Suporter Club Brăila – Dinamo Măxineni

Ora 11.00: AS Jirlău – Viitorul Galbenu

Ora 14.00: Avântul Mircea Vodă - Voința Surdila Găiseanca

Ora 11.00: Siretul Vădeni – ACS Comunal Cazasu II

Ora 11.00: Voința Plopu – Victoria Dedulești

Ora 17.30: Gloria Movila Miresii – Victoria Traian II

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro