Mergi la conţinutul principal

Cupa Pescărușul. Elevii s-au întrecut la mini-fotbal

* la data de 31 mai, polițiștii au desfășurat activități pe linia pregătirii antiinfracționale a elevilor din cadrul unităților de învățământ * la Colegiul Național “Ana Aslan” Brăila a fost organizată  “Cupa Pescărușul” - Ediția a XV-a 2022, mini-fotbal”

 

Elevii de la mai multe unități de învățământ au participat la “Cupa Pescărușul”, competiție de mini-fotbal. La data de 31 mai, în intervalul orar 10.00-15.00, polițiști din cadrul Biroului Proximitate împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Județeană de Sport și Tineret, Asociația Județeană de Fotbal și în parteneriat cu S.C. Carrefour România S.A. - Brăila au desfășurat activități pe linia pregătirii antiinfracționale a elevilor din cadrul unităților de învățământ gimnazial.

 

 

Astfel, la Colegiul Național “Ana Aslan” Brăila, a fost organizată ”Cupa Pescărușul - Ediția a XV-a 2022, mini-fotbal” la care au participat elevii de la Colegiul Național “Ana Aslan” Brăila, Colegiul Naţional Pedagogic “Dumitru Panaitescu Perpessicius” Brăila, Școala Gimnazială Chiscani și Școala Gimnazială Tichilești. “Prin această competiție a fost promovat sportul în vederea formării unui stil de viață sănătos și a respectării regulilor de către tineri. La finalul competiției au fost înmânate premii, cupe și diplome.Totodată, elevii care au participat au fost consiliați și le-au fost oferite sfaturi și recomandări în scopul prevenirii delicvenței juvenile”, au transmis polițiștii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro