Mergi la conţinutul principal

CUP "Dunărea" asigură transportul Corului "Trison" la Festivalul coral internațional de la Belgrad

 

* festivalul, organizat sub genericul "We are SingingDunum" are loc în zilele de 23, 24 și 25 septembrie a. c. * în luna iulie 2022, corul brăilean a participat, ca reprezentant unic al Rom=niei, la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului coral internațional de la Nis   

 

 

 

Corul mixt "Trison", dirijat de profesorii Marcica și Ștefan Lupu, participă, în perioada 23-25 septembrie 2022, la Festivalul coral internațional "We are SingingDunum", care se desfășoară la Belgrad, capitala Serbiei. Potrivit conducerii Școlii Populare de Arte și Meserii "Vespasian Lungu" Brăila, contravaloarea transportului în Serbia a fost asigurată de Compania de Utilități Publice (CUP) "Dunărea" Brăila, prin implicarea directă a directorului general ing. Silviu Mangiurea și a directorului economic ec. Ionel Avram, cărora instituția de cultură le aduce mulțumiri publice.

Reamintim că, în perioada 7-10 iulie a.c., Corul mixt "Trison" al Școlii Populare de Arte și Meserii "Vespasian Lungu" Brăila, dirijat de prof. Marcica și Ștefan Lupu, a participat, ca unic reprezentant al Rom=niei, la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului coral internațional de la Nis, Serbia, alături de alte 21 de ansambluri corale din Bulgaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia și Uruguay. "Corul "Trison" a susținut concerte pe 8 și 9 iulie, pentru ca, în seara finală a festivalului, să participe la Gala festivă în cadrul căreia a interpretat piesele "Ghana Alleluya" și "Tebe Poem", de Stevan Mokranjac, alături de alte trei coruri din țara gazdă.

Corul brăilean a fost, de asemenea, prezent la ceremonia de premiere a festivalului coral internațional, fiind recompensat cu "Premiul pentru interpretarea unui repertoriu național".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro