Mergi la conţinutul principal
Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

CUP are nevoie de binecuvântarea lui Popa

Băi, băiete, nu-i joacă! Când e vorba despre blagoslovire nimeni nu-i mai tare ca Popa! Cum care Popa? Vaaai, nu-l știți pe marele om de stat, care se ține de cuvânt, nu ca alții, liderul liberalilor brăileni, cel care, fără mișto, a venit din fundu județului să le arate el la alde Varga & Co cum se face politica? Nici nu știți ce-ați pierdut! Altul ca Popa, Alexandru Popa, nu se mai există, vorba țărănistului Ion Diaconescu.

Caz concret, o fetiță de patru ani a căzut într-o canalizare fără capac. Canalizarea respectivă cică nu aparținea de CUP Dunărea, dar un ins – un inginer de la tehnic - a avut îndrăzneala să răspundă obraznic unui ziarist și de aici furtuna. Imediat i s-a cerut demisia de către Popa. Alexandru Popa! Imediat s-a declanșat o anchetă internă la CUP Dunărea! Imediat și primarul și președintele CJ și-au armat puștile și-au început tragerea la țintă. Doar n-aveau să se pișe (iertați-mi expresia) contra vântului. Ținta? CUP Dunărea și nefericitul obraznic. Buuuun! Chestia e că cine-i face comunicate de presă lui Popa, Alexandru Popa, a considerat că acu e momentul pentru PNL să tragă în PSD. De ce? Păi, fraților, aveți voi idee de când vor și liberalii o pifteluță la CUP Dunărea? Ce s-a mai luptat Dănăilă, tot Alexandru, încercând să zdruncine monopolul de la CUP. Nu i-a ieșit! Așa și cu Popa! A reîncălzit ciorbele alea cu apa de ploaie, prețul prea mare la apă, cu sinecurile de la CUP și dăi, și toacă, doar doar i-or crește și lui procentele pe oraș. Că în județ alta-i treaba! Primarii liberali să trăiască, să-nflorească! Dar aicișea, la oraș, e mai greu...

Ultima oră: am aflat că inginerul ar fi  răspuns obraznic deoarece i s-ar fi pus aceeași întrebare de 3 ori. Cu alte cuvinte ar fi fost provocat ca să dea gherla, chit că omu respectiv este, cică, un tip calm. Sigur, există și varianta că arogantul, ăăăă pardon, jurnalistul agresat nu mai aude cu o ureche, e într-o ureche cum ar veni, și-atunci sigur că a pus aceeași întrebare de mai multe ori. Problema e că inginerul respectiv era profesionist și-acuma urmează implementarea unor proiecte importante... dar ce mai contează. Jos cu el! Jos cu obrăznicia! Mama lor de îmbuibați la stat! (Popa, James Popa)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro