Mergi la conţinutul principal

Cum a rămas Kim Kardashian gravidă a doua oară

O familie numeroasă a fost întotdeauna unul dintre visurile lui Kim Kardashian West, despre care vedeta a presupus că se va materializa la momentul potrivit. Dar după naşterea fetiţei sale North, care va împlini 2 ani la 15 iunie, regina reality-show-ului a început să se teamă că lucrurile s-ar putea să nu mai meargă la fel de bine la o a doua sarcină, scrie agerpres.ro.
Prima sarcină s-a încheiat printr-o naştere dificilă, atât din cauza preeclampsiei, o boală potenţial periculoasă, în care tensiunea arterială creşte puternic în timpul sarcinii, cât şi din cauza „placentei accreta", o afecţiune în care vasele de sânge din placentă cresc în peretele uterin şi rămân ataşate de acesta. Acum, artista, în vârstă de 34 de ani, şi soţul ei Kanye, de 37 de ani, au încercat timp de opt luni să conceapă un copil, însă au fost nevoiţi să recurgă la fertilizarea în vitro pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv.

Patru luni de tratament

„Kim a avut, de asemenea, trei intervenţii chirurgicale pentru a reface uterul", a declarat o sursă apropiată vedetei. „Suprafaţa interioară a acestuia era atât de deteriorată, încât a concepe fără ajutor nu a fost posibil", a explicat sursa.
Cu ajutorul medicilor specializaţi în probleme de fertilitate, Kim a urmat timp de patru luni un tratament hormonal, care nu s-a soldat cu niciun rezultat. În luna următoare, cuplul a apelat la fertilizarea în vitro, pe ciclul natural al lui Kim, fără a apela la hormoni, iar de data aceasta Kim a putut face anunţul mult dorit că aşteaptă un al doilea copil.
Deşi vedeta se declară încântată, noua sarcină îi creează probleme. „Am cele mai severe stări de rău de dimineaţă, de zi şi de noapte", a declarat ea reporterilor la Premiile Consiliului Designerilor de Modă Americani. Potrivit sursei, „această sarcină este diferită, deoarece Kim se simte rău tot timpul. Îi este foarte greaţă şi este foarte obosită".

Ultima sarcină

Pe de altă parte, apropiata lui Kim explică că, deşi naşterea va fi una dificilă, cuplul este pregătit. Sarcina va fi probabil ultima pentru Kim, din cauza complicaţiilor pe care vedeta le-a avut deja până acum, a adăugat sursa citată.
Pentru moment, prioritatea lui Kim este să aibă grijă de starea sa de sănătate până la naşterea prevăzută pentru luna decembrie. „Încearcă să se odihnească şi să evite să facă din nou preeclampsie, însă există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple", a mai adăugat sursa. „Starea ei are tendinţa de a se repeta. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să se menţină sănătoasă - să mănânce corect şi să facă exerciţii", a declarat şi Lisa Masterson, medic ginecolog care nu a avut-o sub observaţie pe vedetă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro