Mergi la conţinutul principal

Cum l-a graţiat fostul şofer Şerban Nicolae, actualmente senator, pe condamnatul penal Mihai Ruse de la Măxineni

Monstruoasa coaliţie PSD-ALDE a făcut o nouă aroganţă la adresa românilor care încă plătesc taxe şi impozite în ţara asta.

Comisia Juridică din Senat a votat “pentru” ca senatorul ALDE Brăila, Mihai Ruse, condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare, să îşi poată continua activitatea în Senatul României.

De bun simţ ar fi fost ca Ruse să fie trimis la el acasă, la Măxineni,  pentru că un infractor nu poate rămâne în Senatul României. Iar în colegiul electoral de unde provenea Ruse să se organizeze alegeri anticipate.

Comisia juridică a Senatului României numără 11 membri. Un preşedinte (Robert Cazanciuc – PSD), 2 vicepreşedinţi şi opt membri simpli. Din cei 11 inşi câţi numără Comisia juridică, 6 sunt de la PSD, doi de la PNL şi câte unul de la ALDE, UDMR şi USR.

Aşadar, cu 7 voturi din 11 posibile, alianţa PSD-ALDE are pâinea şi cuţitul în Comisia juridică a Senatului.

Un aspect destul de important este că Şerban Nicolae, adică fostul şofer al fostului senator PSD Cătălin Voicu, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, are un cuvânt greu de spus în această comisie.

Deşi este doar simplu membru, senatorul Şerban Nicolae dă trendul în privinţa verdictelor date de comisie. Asta şi pentru că Şerban Nicolae a fost preşedinte al Comisiei Juridice până în luna mai 2017, câns s-a contrat un pic cu Liviu Dragnea fiind uns ulterior în funcţia de lider al grupului parlamentar PSD.

Şerban Nicolae este personajul ăla toxic care apare la Antena 3 şi RTV, de fiecare dată povestind cât de rău a făcut DNA că a băgat corupţii la puşcărie.

Ei bine, decizia de “graţiere” a senatorului brăilean Mihai Ruse (ALDE) nu putea fi luată decât cu acordul lui Şerban Nicolae.

Mihai Ruse va rămâne senator până la finalul mandatului (decembrie 2020), cu leafă de 11.000 de lei net, plus sumele forfetare în cuantum de 25.000 de lei, de care el poate dispune după bunul plac, nefiind obligat să prezinte chitanţe sau facturi justificative pentru banii cheltuiţi.

Frăţia PSD-ALDE, care se ocupă de ceva vreme de reabilitarea corupţilor în ţara asta, au votat pentru ca infractorul Mihai Ruse, de la Măxineni, să poată rămâne în Senatul României şi astfel de îi reprezinte pe brăileni. De parcă brăilenii ar fi cu toţii infractori, ca să fie reprezentaţi în Parlament de un infractor. (Infractor Cu Motor)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro