Mergi la conţinutul principal

Cum i-a luat de proşti nepotul lui Nicu Niţă pe tinerii din Brăila

Nepotul deputatului PSD Brăila Nicu Niţă, este vorba despre Cosmin Nicoară, a plecat din Brăila pentru că începuse să îl strângă oraşul. Ajunsese la un nivel atât de înalt de valoare încât locurile de muncă existente pe piaţa muncii din Brăila erau sub demnitatea lui profesională şi financiară.

Aşa că tânărul Cosmin Nicoară şi-a luat zborul către alte oraşe mai înstărite, cum ar fi Bucureştiul, de exemplu, unde să se poată afirma la adevărata lui valoare.

Din păcate, Cosmin Nicoară nu s-a aventurat în mediul privat, aşa cum i-ar sta bine oricărui tânăr dornic de afirmare, ci s-a angajat la Ministerul Românilor de Pretutindeni.

Un cunoscut de-al lui Cosmin l-a acuzat public pe acesta că s-a angajat la minister cu pile, mai exact cu ajutorul unchiului său - deputatul Nicu Niţă. Evident, ambii au negat acest lucru, deputatul Niţă spunând publicaţiei Obiectiv - Vocea Brăilei că nu ar fi făcut niciodată aşa ceva în viaţa lui. Evident, am râs cu toţii de umorul involuntar al lui Niţă, după care ne-am îndreptat atenţia către spusele lui Cosmin Nicoară.

Ei bine, Cosmin Nicoară a dorit să precizeze că unchiul său, deputatul Nicu Niţă, nu a avut absolut nicio implicare în toată această chestiune şi că personal l-a contactat pe secretarul de stat (Veaceslav Şaramat - n.r.) şi a obţinut o angajare acolo, după o perioadă de probă.

Ia spuneţi, câţi tineri cunoaşteţi voi care s-au dus la sediul unui minister, au vorbit acolo cu un secretar de stat că ar vrea un loc de muncă iar a doua zi erau angajaţi? Fără pile, fără intervenţii!

Deranjant în toată această poveste nu e că tânărul Nicoară ne spune că s-a angajat la minister fără concurs (căci nu a pomenit nimic de vreun concurs) ci că ne ia pe toţi de proşti. Auzi, cică el a intrat în sediul ministerului ca şi cum ar fi vrut să întrebe cum poate să ajungă în Piaţa Romană, iar a doua zi era angajat cu acte în regulă.

Era atât de greu pentru Cosmin Nicoară să admită faptul că dacă nu era nepotul lui Nicu Niţă şi dacă nu era membru TSD nu se angaja nici măcar ca portar la Ministerul Românilor de Pretutindeni? Nu, nu trebuia să admită că unchiul său a făcut trafic de influenţă, căci sigur nu a făcut. Doar ştim cu toţii cât de corect e deputatul Nicu Niţă, cel care a câştigat atâtea din bani publici pentru că e priceput, nu pentru că este pesedist şi a sponsorizat pe cutare sau pe cutare din partid. (NePotul Cel Mare)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro