Mergi la conţinutul principal

Cum fac înotătorii români rost de bani pentru JO 2020

Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat, joi, o partidă demonstrativă cu omul de afaceri Dan Şucu, fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul tenismen Marius Comănescu, pentru care s-a plătit suma de 11.000 de euro, într-o licitaţie organizată de federaţia de nataţie.
Partida, disputată la Stejarii Country Club, a început în formula Simona Halep/Ilie Năstase - Dan Şucu/Marius Comănescu, pe parcurs intrând pe teren şi fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, iar partenerii s-au schimbat între ei de mai multe ori.
Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost cumpărat iniţial de reprezentanţii companiei Brenntag pentru 5.000 de euro, la Balul Nataţiei, din 19 noiembrie, însă au anunţat că licitaţia rămâne deschisă, pentru suma menţionată dorind doar să participe ca spectatori. Fundaţia Mobexpert a oferit ulterior suma de 6.000 de euro pentru partida cu Simona Halep şi Ilie Năstase.
În timpul partidei, întrebat în glumă de pe margine de către omul de afaceri Ion Ţiriac ce are pe sub pantaloni, pentru că nu foloseşte acelaşi tip de echipament ca Simona Halep, fostul tenismen Ilie Năstase şi-a lăsat pantalonii de trening în jos pentru câteva momente. La finalul partidei, Năstase a declarat că întotdeauna a ascultat sfaturile prietenului său Ion Ţiriac: "A fost frumos. Cred însă că pentru ceilalţi a fost plăcerea mai mare, au dat nişte bani să joace împotriva noastră. E frumos din partea lor că au participat la un act de caritate. Domnul Ţiriac mereu mi-a dat indicaţii. Din partea lui am luat amenzi mereu".
Organizarea partidei şi licitarea acesteia au avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. În urma licitării acestei partide, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a reuşit să obţină în total cu ocazia Balului Nataţiei suma de 28.000 de euro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro