Mergi la conţinutul principal

Cum am ajuns să vorbim despre Dan Păun

Ştiu, o să spuneţi că lucrăm cu materialul clientului, că nu este vina noastră, a jurnaliştilor, că un nimeni ca Păun a ajuns consilier local, ba mai nou revendică şi nu-ştiu-ce funcţie de şef de partid (al lui Tăriceanu, mâna moartă a PSD) ori chiar şi vreo funcţie de vioceprimar, cum se aude. Corect, nu ziariştii şi cu atât mai puţin alegătorii sunt răspunzători pentru că Dan Păun s-a strecurat în Consiliul Local Municipal Brăila şi acum nu mai vrea să se dea plecat. De fapt, cred că nici nu mai contează cine se face vinovat pentru "eroarea" Păun. Că o fi sistemul prost, că lumea o fi votat aiurea, că s-au mutat voturi dintr-o parte în alta - astea sunt aspecte care între timp şi-au pierdut relevanţa.
Problema este ce facem cu acest Dan Păun care, iacătă, încearcă să ne convingă că raţa-mpunge, când ea măcăne şi fuge. Dacă l-am ignora, ar însemna să fim părtaşi la acţiunea scârboasă pe care el vrea să o finalizeze, anume aceea de a rămâne în CLM Brăila, în ciuda faptului că a migrat de la un partid politic la altul. Dacă vom scrie în continuare despre el, riscăm să îl facem extrem de cunoscut opiniei publice, chiar şi ca personaj negativ. În ambele cazuri, consilierul local Dan Păun pare să iasă câştigător. Noroc că, din fericire, doar pare că va ieşi câştigător. Şi zic asta pentru că indiferent de care partid se va agăţa pentru a putea să aibă un ciolan de ros, Dan Păun nu va reuşi niciodată să convingă mai mult de o persoană (adică pe el însuşi) să îl voteze cu conştiinţa împăcată.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro