Mergi la conţinutul principal

Cum şi-a ratat Viorica Dăncilă „cariera” pentru că a ascultat de infractorul Dragnea

Viorica Dăncilă era bine mersi europarlamentar la Bruxelles şi îşi putea termina lejer mandatul, cu o pensie de 5.000 de euro lunar, când Liviu Dragnea a invitat-o să preia funcţia de prim ministru al României. Se întâmpla în perioada în care Dragnea căuta noi lachei prin care să poată să conducă România.

Dăncilă a acceptat. I-a surâs ideea că peste ani şi ani va fi şi ea amintită în manualele de istorie, alături de marii premieri ai României, un soi de Brătianu cu fustă, care au făcut ceva în ţara asta.

Şi Viorica Dăncilă a făcut ceva ca premier. A dus iremediabil în derizoriu această funcţie, căci eu unul nu îmi aduc aminte ca România să fi avut un prim ministru mai agramat şi mai hăbăuc decât Viorica Dăncilă.

Între timp, susţinătorul ei, Liviu Dragnea, a ajuns la puşcărie pentru următorii 2 ani, iar Viorica Dăncilă se află în faţa unei situaţii sinonime cu dezastrul politic: în calitate de candidat PSD la alegerile prezidenţiale, ea va pierde lamentabil competiţia (s-ar putea nici să nu intre în turul 2) şi ulterior va fi mazilită din fruntea PSD.

O carieră de gospodină europeană, care se putea termina cu nişte vinete făcute la aragaz, la Bruxelles, o să fie năruită în mai puţin de 3 luni. Viorica Dăncilă nu şi-a încheiat mandatul de europarlamentar, deci nu va beneficia de pensie, şi nici nu va fi preşedintele României. Nu va mai fi nici prim ministru, nici preşedinte al PSD.

În concluzie, Viorica Dăncilă va redeveni acel nimic care a plecat din Videle ca să răzbată în lumea mare şi s-a întors de unde a plecat. (NuEPSD)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro