Mergi la conţinutul principal

Cum şi-a făcut Chivu planurile ca să scape de scandalul cu agresiunea din august 2013

Detalii şocante reies din motivarea pusă la dispoziţie de Tribunalul Galaţi, în cazul poliţistului Mihăiţă Petre Coadă. Devine clar că fostul şef al IPJ Brăila, Cătălin Chivu, a beneficiat de protecţia subalternului său, ofiţerul Coadă, luat acum la bani mărunţi de procurorii anticorupţie. Asta deşi şeful BIC, Ionel Iorga, dar şi şeful Poliţiei Municipiului, Costel Arbunea, nu au fost de acord cu propunerea ca agresiunea să fie înregistrată cu autor necunoscut, în condiţiile în care se ştia clar că autorul era Chivu. Cei doi agenţi, care sunt şi ei cercetaţi acum de DNA, s-au supus ordinului ilegal trasat de superior, adică inculpatul Coadă Petru Mihăiţă, după cum se arată în motivarea instanţei.
Un alt aspect interesant este şi acela că fişa de eveniment, în care se scria negru pe alb că autorul era Cătălin Chivu, a fost distrusă. Procurorii mai consemnează şi faptul că ulterior, inculpatul Coadă Petru Mihăiţă i-a bătut obrazul comisarului şef Iorga reproşându-i că nu fusese de acord cu "salvarea" lui Chivu.
Mai multe detalii pe acest subiect în ediţia online de mâine.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro