Mergi la conţinutul principal

Cultura manageriala organizationala

La Universitatea "Constantin Brancoveanu" au inceput, in luna mai, cursurile sustinute in cadrul proiectului "Program de perfectionare in managementul resurselor umane", derulat prin Programul Phare 2004 - Coeziune Economica si Sociala - Dezvoltarea resurselor umane.
La inceputul acestei saptamini, s-a derulat o alta serie de prelegeri oferite de rectorul universitatii, prof. univ. dr. Alexandru Puiu, sub genericul "Cultura manageriala organizationala", care s-a bucurat de aprecierea cursantilor atit din punct de vedere teoretic, cit si practic. In luna care a trecut de la debutul cursurilor, cele 40 de persoane care formeaza grupul tinta au mai studiat: Sociologia muncii - lect. univ. dr. Valentin Popa, Integrarea europeana a resurselor umane - lect. univ. dr. Mariana Mihailescu, Managementul resurselor umane - conf. univ. dr. Liliana Gherman, Dimensiunea si previziunea resurselor umane ale intreprinderii - lect. univ. dr. Geanina Tudose, Marketing in resurse umane - conf. univ. dr. Elena Enache, Beneficiile angajatilor - conf.univ. dr. Corneliu Burada, Mobilitatea structurilor ocupationale in contextul integrarii europene - conf. univ. dr. Camelia Vechiu, Legislatia muncii - conf. univ. dr. Dorian Rais, Planificarea strategica a resurselor umane - asist. univ. drd. Gianina Ciorasteanu, Sisteme informatice in managementul resurselor umane - lect. univ. drd. Marinela Lazarica sau Comunicare in limba engleza pentru domeniul resurselor umane - asist univ. Lidia Scurtu.
Valoarea proiectului este de 35.000 de euro, contributia UE fiind de 80%, iar restul fiind aportul Universitatii. Cu acesti bani sint sustinute principalele activitati: achizitionare de echipamente IT in vederea desfasurarii activitatilor de instruire, pregatirea cursurilor si a suporturilor de curs, redactarea si tiparirea brosurii "Ghidul specialistului in resurse umane" si organizarea simpozionului "Rolul managementului resurselor umane in Uniunea Europeana".
Proiectul urmareste cresterea nivelului de cunostinte teoretice si abilitati practice ale managerilor compartimentelor de resurse umane si personalului operativ din cadrul acestora, prin organizarea unui program de instruire menit sa imbunatateasca managementul resurselor umane la nivelul IMM-urilor brailene. Din grupul tinta fac parte persoane de diferite virste, angajate in domeniul resurselor umane, care la final vor primi certificate de absolvire ce vor respecta toate cerintele impuse de Uniunea Europeana.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu