Mergi la conţinutul principal

Cufărul cu amintiri din vacanţa mare

* concursul se adresează tuturor copiilor din judeţul Brăila, care au posibilitatea de a transmite online fotografia realizată într-un loc ales de ei, respectând tema concursului: Motive/Obiecte/Elemente tradiţionale româneşti întâlnite în vacanţa mare sub diferite forme

 

 

 

 

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila organizează concursul de fotografie "Cufărul cu amintiri din vacanţa mare".

Concursul se adresează tuturor copiilor din judeţul Brăila, care au posibilitatea de a transmite online fotografia realizată într-un loc ales de ei, respectând tema concursului: Motive/Obiecte/Elemente tradiţionale româneşti întâlnite în vacanţa mare sub diferite forme - port popular, obiecte artizanale, lucrări de ţesătorie etc.

Înscrierea la concurs se face online, prin transmiterea unei fotografii la adresa de e-mail concurs.creatie.braila@gmail.com în intervalul 21 iulie - 1 septembrie 2020, cu descrierea aferentă, limita maximă de vârsta fiind de 18 ani.

Pentru câştigători, oeganizatorii oferă un Premiul Unic, însemnând participarea la o lecţie demonstrativă gratuită de iniţiere în arta modelării lutului, în cadrul Atelierului de Ceramică şi la o lecţie demonstrativă gratuită de iniţiere în arta ţesutului, la războiul de ţesut, în cadrul Atelierul ARTT din incinta Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, acordat fotografiei cu cele mai multe like-uri obţinute pe pagina de Facebook a organizatorului, în perioada 02-04 septembrie 2020.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro