Mergi la conţinutul principal

Cuţitarul din sediul Poliţiei Municipiului va sta după gratii

inculpatul Marius Iulian Paraschiv a venit la sediul Poliţiei pentru audieri într-o cauză cu un cuţit în buzunar • numai că l-a pândit ghinionul: agentul de serviciu l-a percheziţionat pe Paraschiv şi i-a găsit în buzunarul vestei un cuţit cu lama rabatabilă, lung de 20 de centimetri • individul a fost judecat pentru portul şi folosirea de obiecte periculoase şi la sfârşitul anului trecut a fost condamnat de Judecătoria Brăila la 1 an şi 6 luni închisoare

 

Cu tupeu, un tânăr a venit cu un cuţit în buzunar la sediul Poliţiei Municipiului, numai că arma albă i-a fost descoperită de agentul de serviciu şi asta i-a adus o pedeapsă cu închisoarea. Inculpatul Marius Iulian Paraschiv, în vârstă de 24 de ani, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi a fost condamnat la sfârşitul anului trecut. “Condamnă inculpatul Paraschiv Marius Iulian la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea la data de 25.04.2017 a infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Aplică inculpatului Paraschiv Marius Iulian pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor civile pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei principale”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

Tânărul cu antecedente penale a fost trimis în judecată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila în octombrie 2017. Potrivit anchetatorilor, în dimineaţa zilei de 25 aprilie 2017, în jurul orei 9.50, inculpatul Marius Iulian Paraschiv s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, de pe strada Ana Aslan, şi i-a solicitat ajutorului de ofiţer de serviciu, agent principal Marius Bunea, să îi permită accesul în sediul instituţiei. Paraschiv intenţiona să ajungă în biroul unui agent de la Biroul Investigaţii Criminale. Agentul de serviciu de la Poliţia Municipiului a înscris datele de stare civilă ale lui Paraschiv în Registrul de intrare persoane şi i-a solicitat acestuia să aştepte sosirea poliţistului pe care îl căuta. Inculpatul Paraschiv a fost supus unui control corporal şi, în urma acestuia, i s-a găsit în buzunarul interior al vestei cu care era îmbrăcat un cuţit cu lama rabatabilă, în lungime totală de 20 cm. Acesta a declarat că purta permanent arma albă asupra sa, în scop de autoapărare.

Poliţiştii au luat cuţitul găsit asupra lui Paraschiv şi l-au depus în Camera de corpuri delicte a Poliţiei Municipiului Brăila, urmând ca instanţa de judecată să dispună confiscarea sa. La audieri, inculpatul a spus că s-a prezentat la Poliţia Municipiului Brăila deoarece aflase de la alte persoane că fusese căutat de poliţie şi a vrut să afle motivele pentru care este căutat. Numai că tânărul a ajuns în atenţia magistraţilor după ce i s-a găsit arma albă în buzunar.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro