Mergi la conţinutul principal

Cuţitar luat pe sus de poliţişti dintr-un bar

în timpul unor razii de amploare, poliţiştii au dat de un tânăr de 20 de ani, din Gemenele, înarmat cu un cuţit

 

Înarmat cu un cuţit, un tânăr din Gemenele s-a oprit într-un local din municipiu. În timpul raziilor de amploare efectuate de poliţişti, individul înarmat cu arma albă a fost pus la pământ.

În cursul zilei de 5 ianuarie şi în noaptea de 5/6 ianuarie, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului au acţionat, pe raza municipiului, pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea faptelor ilegale de comerţ sau comise de şoferii teribilişti. Pe timpul activităţilor, au fost verificate 13 societăţi comerciale, legitimate 64 de persoane şi oprite în trafic 46 de autovehicule fiind înregistrată şi o infracţiune. Au fost constatate 17 contravenţii pentru care s-au dat amenzi în valoare totală de 4.500 lei. Dintre acestea, 6 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 4 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În plasa poliţiştilor a picat şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Gemenele,  depistat în incinta unei societăţi situate pe strada 1 Decembrie 1918, din Brăila. El deţinea un cuţit având lama în lungime totală de 22 cm. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase, conform Codului penal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro