Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSO Ianca a remizat cu Viitorul Insuratei

Era greu de anticipat ca Viitorul Insuratei se va impiedica de una dintre echipele care se lupta pentru a prinde turneul play off si totusi acest lucru s-a intimplat in etapa a 16-a, la Ianca.
Dupa o prima repriza incheiata la egalitate, 0-0, in care nici una dintre formatii nu a riscat, CSO Ianca a deschis scorul prin Graur, la doar trei minute de la reluare. A urmat o replica foarte buna din partea liderei, care a marcat de trei ori la rind, prin Dobre (min. 55), Tanase (min. 62) si Oprea (min. 75) si Viitorul parea ca va pleca cu o victorie de la Ianca.
La acest scor insa oaspetii au lasat garda jos, gazdele au crezut in continuare in sansa lor, iar eforturile le-au fost rasplatite cu doua goluri in tot atitea minute. Fostul jucator al Petrolului, Graur, a redus din diferenta in minutul 83, iar doua minute mai tirziu, Ciobotariu a reusit sa semneze golul egalizator.
De acest semiesec al Viitorului Insuratei a profitat a doua clasata Eldomir Viziru care, in urma victoriei la scor de pe teren propriu, s-a apropiat la doar un punct de lidera. Succesul echipei din Viziru s-a conturat insa tot in partea secunda a partidei cu Avintul Ciresu, atunci cind gazdele au reusit sa gaseasca de cinci ori brese in apararea adversa si sa inscrie de tot atitea ori prin Mocanu (min. 55, 74), Apostol (min. 63), Popirtac (min. 76, 83).
Lupta pentru cistigarea campionatului s-a relansat si ea va continua in celelalte sase etape ale returului si apoi in turneul play off, perioada in care cele doua formatii se vor mai intilni de trei ori.
Victoria Cazasu si Victoria Traian au fost singurele echipe care au cistigat in deplasare, prima la Dudesti, cea de a doua la Dedulesti.
Partida dintre FC Urleasca si Viitorul Ianca a fost reprogramata.
Dupa aceasta etapa, lidera se mentine Viitorul Insuratei cu 41 de puncte urmata de Eldomir Viziru 40 de puncte si CSO Ianca 32 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 16-a:
CSO Ianca - Viitorul Insuratei 3-3
Comagrim Dudesti - Victoria Cazasu 1-2
Vointa Visani - Vointa Gaiseanca 4-1
Victoria Dedulesti - Victoria Traian 2-3
Eldomir Viziru - Avintul Ciresu 5-0

Stanriz a deschis scorul, dar a pierdut cu 1-4

In campionatul judetean de fotbal a fost o etapa echilibrata, cu scoruri normale, poate pe undeva surprinzatoare fiind doar victoria Vointei Plopu la Viitorul Galbenu.
Tot un succes in deplasare, dar unul firesc, a obtinut echipa Pandurii Tudor Vladimirescu la Stanriz Stancuta. Dupa o prima repriza incheiata la egalitate, gazdele au deschis scorul prin Relu Soare si apoi au mai ratat citeva ocazii de a se desprinde decisiv. In ultimul sfert de ora insa, Pandurii, o echipa mult mai omogena, a reusit sa intoarca rezultatul si sa obtina chiar o victorie la scor.
Cristian Tuluceanu a restabilit egalitatea in minutul 75, iar Mocanu si din nou Tuluceanu au transformat impecabil doua lovituri libere si au dus astfel scorul la 3-1 pentru echipa vizitatoare. Cu cinci minute inainte de final, unul dintre atacantii oaspetilor a fost faultat in suprafata de pedeapsa, Bogdan Tinjala a transformat penalty-ul si echipa vizitatoare, Pandurii, s-a impus cu 4-1.

Rezultatele inregistrate in Campionatul Judetean de fotbal:
Seria I
Infratirea Gemenele - Soimii Unirea 4-0
Romgal Romanu - Recolta Tufesti 1-1
Stanriz Stancuta - Pandurii Tudor Vladimirescu 1-4
Dacia Bertesti - Spicul Rimnicelu 2-5
Vointa Sutesti - Rompas Vadeni 4-0
Dunarea Tichilesti - Amicii Chiscani 3-0
Seria a II-a
Vointa Faurei Sat - Steaua Satuc 3-1
Viitorul Galbenu - Vointa Plopu 1-3
Recolta Ciocile - Petrolul Ulmu 1-0
AS Bordei Verde - Spicul Zavoaia 1-1
AS Jirlau - Steaua Perisoru 2-0
Vointa Baraganu - Pescarusul Drogu 3-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii