Mergi la conţinutul principal

CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin

• este vorba despre o competiţie amicală de judo la care au mai participat sportivi de la  CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi • a fost un concurs de pregătire, în vederea Campionatului Naţional de Ne-Waza

 

La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi. 

Competiţia s-a desfăşurat pe durata a trei ore, iar antrenorii au decis ca în acest concurs să se defăşoare numai lupte la sol. A fost o repetiţie utilă a sportivilor în perspectiva Campionatului Naţional de Ne-Waza care va avea loc la începutul acestei toamne.

Din lotul clubului brăilean au făcut parte şi patru sportivi începători care au demonstrat că au aptitudini pentru această disciplină sportivă. Aceştia au fost  Claudiu Ciupercă, Denis Lapşa, Darius Cosma şi Cătălin Popescu.

Copii au primit din partea organizatorilor diplome şi cupe.

“A fost o competiţie reuşită la care au participat 45 de sportivi, ne-am atins scopul, acela de a ne verifica stadiul de pregătire în vederea naţionalelor de Ne-Waza. A fost prima competiţie la care au concurat şi patru sportivi începători de la secţia noastră de judo şi toţi au lăsat o impresie foarte frumoasă. Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, la fel ca acelea din concursurile oficiale pentru că atât clubul nostru cât şi DJST Brăila au fost alături de secţia de judo, cea care practic a organizat concursul acesta”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro